Pascall 01.10.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Własnie montuje sobie takie parapety kolor Botticino. Słyszałem ze trzeba na nie uważac bo łatwo je porysować ? Czy jest na to jakas rada ?? Czy ewentualne rysy można jakoś zniwelować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawturo 01.10.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Jak cholera. Mam takie same.Jeszcze nie mieszkam, a już są porysowane. A to młotek ktoś położy, a to skrzynkę z narzędziami postawi. A prosiłem, by uważać i niczego nie stawiać Nie wiem czym to zlikwidować, może przyzwyczaić się do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 01.10.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Fachowcy wszystko porysują.Trzeba było zabezpieczyć.W normalnej eksploaacji nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pascall 01.10.2006 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 No wlasnie mi raczej o normalna eksploatacje chodzi, bo na czas budowy wystarczy dobrze zabezpieczyć. Łatwo jest np. zarysować doniczką lub ziemią z niej. Jak w tym wypadu zniwelować rysy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawturo 01.10.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Słyszałem ze trzeba na nie uważac bo łatwo je porysować ? Jak widzisz doszły do ciebie sygnały o łatwości zarysowania, a ja tylko potwierdzam. To tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 01.10.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Łatwo też o plamy, trudno zmywalne.Są preparaty do impregnacji marmuru (i konglomeratu). To trochę pomaga.Są też środki do czyszczenia (mycia). Ale to są półśrodki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aru 01.10.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 ja mam i nie widzę nic złego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.10.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Mam takie parapety od 3 lat i jestem bardzo zadowolona!Raz w tygodniu wycieram je wilgotna sciereczka, nie mam na nich zadnych zarysowan. W domku tez planuje takie. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawturo 01.10.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Bez paniki. Jak Już siedzą to nic nie zrobimy. Przecież ciężkich narzędzi nie będziemy na nich trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts