Tomek77 02.10.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 witam, szybkie pytanko , oczekuje konkretnych odpowiedzi, czym najlepiej pomalowac sciany fundamentowe, wylane 3 dni temu? suprabitem, izlobetem, czekam na porady. Aha idąc dalej z tematem, ocieplenie chce zrobic styropianem nazwa styrodur czy jakos tak?? czekam na porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 02.10.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 najlepiej pomalowac sciany fundamentowe, wylane 3 dni temu? po szalunkach to chyba nie będziesz malował ??? z miesiąc trzeba poczekać, żeby beton związał i mazidło przyklejało się do ściany, a nie ściana do pędzla.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acent 02.10.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 najlepiej pomalowac sciany fundamentowe, wylane 3 dni temu? po szalunkach to chyba nie będziesz malował ??? z miesiąc trzeba poczekać, żeby beton związał i mazidło przyklejało się do ściany, a nie ściana do pędzla.... Taak...Najlepiej poczekać do przyszłego roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markes 02.10.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Ja smarowałem dysperbitem jest wodno rozcieńczalny i nie rozpuszcza steropianu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acent 02.10.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Ja izolacją lateksową Isolastic . Droga,wydajna,wytrzymała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek77 02.10.2006 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 dzięki panowie, ja zrobilem mały wywiad, zastosuje dysperbit, na to styrodur lub z organiki silver, klejony styrobitem lub izolbetem-s, potem warstwa ochrony mechanicznej z foli kubełkowej lub grubej folii budowlanej i na koniec obsybka z zeimi bo mam sciany fundamnetowe nawet 1 m powyzej terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts