jaskul 02.10.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 mam przyłacze prądowe napowietrzne do domku letniskowego, chcę je zamienić na przyłacze ziemne, skrzynka w lini ogrodzenia, słup z prądem jest po drugiej stronie ulicy (gruntowa).Jakie mogą być tego koszty? - robocizny?bo papierki to mniej więcej - 500 zł za nowy projekt przyłacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.10.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 mam przyłacze prądowe napowietrzne do domku letniskowego, chcę je zamienić na przyłacze ziemne, skrzynka w lini ogrodzenia, słup z prądem jest po drugiej stronie ulicy (gruntowa). Jakie mogą być tego koszty? - robocizny? bo papierki to mniej więcej - 500 zł za nowy projekt przyłacza. Powiem Ci za 1,5 tygodnia jak odbiorę warunki ze Stoen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts