tom17 03.09.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Ten Gość powyżej to ja...Chodzi oczywiście o ekipę do Ytonga na sezon 2004Jeszcze raz pozdrawiam,i trzymam kciuki za wszystkich którzy chcą wybudować w jeden sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekMarusza 03.09.2003 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Hm - do mnie ekipa weszla na dzialke ok 10.06.2003. Do konca wrzesnia chatka ma byc przykryta, przez jesien/zime instalacje i wykonczeniowka -> mam ochote wprowadzic sie przed latem 2004. Buduje JW z BK400, dach - wiazary + Braas aha - fundament "pancerny" bo szkody górnicze Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trebor 04.09.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 rozpoczęliśmy budowę naszego domku 9 września 2002, zamieszkamy do 30 września 2003. Pozostało założenie gniazdek i wyłączników, montaż oświetlenia, montaż schodów drewnianych. Dom 160m2 + garaż dwustanowiskowy - Poroton 25PW + styropian 10cm ( na razie bez tynku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wariat 06.09.2003 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2003 rozpoczęliśmy budowę naszego domku 9 września 2002, zamieszkamy do 30 września 2003. Pozostało założenie gniazdek i wyłączników, montaż oświetlenia, montaż schodów drewnianych. Dom 160m2 + garaż dwustanowiskowy - Poroton 25PW + styropian 10cm ( na razie bez tynku) ile was kosztowała budowa?? około ile działka surówka wykończenie??w kilku punktach opiszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wariat 06.09.2003 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2003 witam tak naprawdę to ja założyłem tego posta,ale niestety dopiero w przyszłym tygodniu dostanę pozwolenie na budowę .W tym roku bedzie super jak postawię surowy stan z dachem.Dzięki za wszystkie odpowiedzi.Tak naprawdę mam na imię Norbert i przestałem być anonimem.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trebor 07.09.2003 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2003 Norbert, życzę powodzenia! Nie mam jeszcze dokładnego kosztorysy budowy. Zostawiłem sobie to na później, kiedy będę mógł to zrobic juz we własnym domku. Na razie wydalismy ok. 220tys. ( 20 tys. działka ). Dom o powierzchni 169m2 + garaż wolnostojacy dwustanowiskowy(7,5x6,5m): wszystko budowane z: Poroton 25PW + styropian 10cm, dachy kryte dachówką ceramiczną karpiówką (Wiekor). Na razie nie ma tynku zewnetrznego, płotu i podjazdów, wewnątrz nie ma oświetlenia.Im wiecej "mokrej roboty" zrobisz do zimy, tym prędzej sie wprowadzisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts