BarPe 02.10.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Może to i głupia sprawa - poszukuję różnych projektów z "dachem japońskim" - coś zbliżonego do tego: http://www.naszprojekt.pl/projekt_info.php?cPath=26_22_23&products_id=68&osCsid=0f50ba4a34a3b365484c11791ff1dc7dChodzi mi o to żeby część domu (najchętniej centralna) była "piętrowa". Chyba będę zlecała projekt indywiduajny ale "inspiracji" poszukuję.A może ktoś coś podobnego budował albo może się wypowiedzieć co do potencjalnych kosztów - czy to może baaardzo przedrażać?Będę bardzo wdzięczna za wszelkie opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 02.10.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Nawet ciekawie ładny Ale podobnych typówek - to trudno Ci bedzie znaleźć. Zostaje obstalunek. Tylko czy warto robiś taką drogą wieżę dla księżniczki? No i powierzchnie ścian zewnetrznych - też imponująca. Będzie jakby baaardzo przedrażać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 02.10.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 My budujemy "Pomeranię" z pracowni Archtim. Jest trochę zmieniona w stosunku do oryginału - dołożony drugi garaż i dach nad nim, co "wypłaściło" budynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BarPe 03.10.2006 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Nawet fajna ta Pomerania. Eskimos - nie chodzi mi o stawianie "wieży" (szczególnie dla księżniczki ) Generalnie chcemy parterowy domek ale wpadliśmy na pomysł, że może fajna byłaby na górze pracownia/gabinet z oknami na cztery strony. Nie musiałoby to być wysokie (tzn. pomieszczenie - tak - standardowo) - ale między dwoma dachami wystarczyłaby przestrzeń na okna - nie wiem czy można zrozumieć o co mi chodzi z tego co piszę. Myślę, że z projektantem się jakoś bym dogadała ale chciałam pooglądać podobne rozwiązania a nie bardzo jest jak to wyszukiwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 03.10.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Popieram, ale niestety nie znam takiego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dhr 04.10.2006 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 A moze cos takiego: http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=97 ? Z tego co sie orientuje to Zaba_gonia go buduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BarPe 04.10.2006 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Nie do końca, ale blisko. Przynajmniej można zobaczyć etapami konstrukcje. Dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts