maja_mp 02.10.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Witam wszystkich, co prawda powinnam zacząć własnie od przedstawienia się ale jakoś tak wyszło, że już mam pytania do "zapalonych w boju"-to mój drugi post a powinien być pierwszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.10.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 witaj o "piękna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 02.10.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Cjesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.10.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 witaj o "piękna" a ten znowu szaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.10.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 witaj o "piękna" a ten znowu szaleje "daruj" sobie te szlagiery.Przestraszysz mi piękną i już nigdy sie nie wypros.....Jak Ci szkoda to idź i porozmawiaj z Pawsonem w szpitalu ....on podobno wszystkich ulecza w entuzjazmowanym tłumie. ...Czy to to zawsze tak musisz widzieć??????????????????????? PGZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.10.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 łooo matko ns zmowu mnie nie lubi ps. co znaczy PGZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.10.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 łooo matko ns zmowu mnie nie lubi ps. co znaczy PGZ? taki jest ten ten świat.........jedni sie lubia po to ,żeby drugich nie lubiał ktos....PGZ to taki skrót "myślowy" przeznaczony dla tych którzy maja wyżej to co powinni mieć nizej ....Bez urazy zielona ale nie chce mi sie z Toba gadać o takich pierdołach typu łooo matko ns zmowu mnie nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.10.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 alez nie ma spawy ns wogole o niczym nie musimy od tej pory gadac bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.10.2006 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 alez nie ma spawy ns wogole o niczym nie musimy od tej pory gadac bez urazy Bo o niczym nie gadamy.Zmienność twoich nastrojów jest do pozazdroszczenia.Ja przynajmniej jestem stały "nikt mnie nie lubi"i koniec. I masz racje nie gadajmy bez sensu a obrażanie jest nie w twoim stylu,zważywszy ,że to topik kogoś innego i o kimś innym. Acha my wogóle nic nie musimy.I jak zwykle nie ja zaczynam to bzdurne wzajemne nakrecanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja_mp 03.10.2006 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Halo, chciałabym nieśmiało nadmienić, że to jest MÓJ wątek POWITALNY . Miał służyć poznaniu forumowiczów a nie sprzeczkom między nimi - to niezbyt dobrze o Was świadczy, ale staram się nie zniechęcać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 03.10.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Witaj Maju Miło Cię widzieć w szeregach budujących Pytaj może będę w stanie pomóc,podpowiedzieć .. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.10.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Halo, chciałabym nieśmiało nadmienić, że to jest MÓJ wątek POWITALNY . Miał służyć poznaniu forumowiczów a nie sprzeczkom między nimi - to niezbyt dobrze o Was świadczy, ale staram się nie zniechęcać. masz racje Maju przepraszam i witam aha - przy okazji moglas zobaczyc ze - choc zwykle bywa tu naprawde przesypatycznie - zdarza aie i tak jak sie trafi na przewrazliwionego forumowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 03.10.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Halo, chciałabym nieśmiało nadmienić, że to jest MÓJ wątek POWITALNY . Miał służyć poznaniu forumowiczów a nie sprzeczkom między nimi - to niezbyt dobrze o Was świadczy, ale staram się nie zniechęcać. Witamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.10.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Halo, chciałabym nieśmiało nadmienić, że to jest MÓJ wątek POWITALNY . Miał służyć poznaniu forumowiczów a nie sprzeczkom między nimi - to niezbyt dobrze o Was świadczy, ale staram się nie zniechęcać. masz racje Maju przepraszam i witam aha - przy okazji moglas zobaczyc ze - choc zwykle bywa tu naprawde przesypatycznie - zdarza aie i tak jak sie trafi na przewrazliwionego forumowicza masz racje Maju przepraszam i witam Zielonooka mówi o sobie ona lubi być zawsze na wierzchu i wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 03.10.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Cześć Maju!! Życzę by to forum stało się dla Ciebie wiarygodnym i pełnym źródłem informacji, a nie okazją do wiecznych kłótni i złośliwych uwag, bo jak już zauważyłaś i takie tematy się często tu niestety porusza.. niktspecjalny - moim zdaniem jesteś wybitnie beznadziejną postacią tego forum, podobnie zresztą jak cała zgraja wrogich Tobie osób. Powiem szczerze że słabo mi się robi widząc te wasze ciągłe niesnaski i dogryzania; najchetniej bym na nie w ogóle nie zwracał uwagi, ale ostatnio widzę, że się PO PROSTU NIE DA!! Ciekawym już jakimi obelgami będziecie się nawzajem obrzucać w wątku np. o zimowym dokarmianiu ptaków, lub obcinaniu paznokci myszoskoczkom, bo tylko taki wkład możecie mieć do wszelakich wątków z prośbami o wyjaśnienie problemów forumowiczów.. Serdecznie wam gratuluję. HOWGH! Przepraszam Maju, że naśmieciłem w Twoim powitalnym wątku, ale niestety krew już mnie zalewa. Jeszcze raz życzę powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 03.10.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Witaj PS. Tak bardzo sie roznimy ... i to jest piekne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 03.10.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Cześć Maju!! Życzę by to forum stało się dla Ciebie wiarygodnym i pełnym źródłem informacji, a nie okazją do wiecznych kłótni i złośliwych uwag, bo jak już zauważyłaś i takie tematy się często tu niestety porusza.. niktspecjalny - moim zdaniem jesteś wybitnie beznadziejną postacią tego forum, podobnie zresztą jak cała zgraja wrogich Tobie osób. Powiem szczerze że słabo mi się robi widząc te wasze ciągłe niesnaski i dogryzania; najchetniej bym na nie w ogóle nie zwracał uwagi, ale ostatnio widzę, że się PO PROSTU NIE DA!! Ciekawym już jakimi obelgami będziecie się nawzajem obrzucać w wątku np. o zimowym dokarmianiu ptaków, lub obcinaniu paznokci myszoskoczkom, bo tylko taki wkład możecie mieć do wszelakich wątków z prośbami o wyjaśnienie problemów forumowiczów.. Serdecznie wam gratuluję. HOWGH! Przepraszam Maju, że naśmieciłem w Twoim powitalnym wątku, ale niestety krew już mnie zalewa. Jeszcze raz życzę powodzenia!! Oj tam, czepiasz sie, przynajmniej Maja moze byc pewna co ja czeka na forum, znaczy na pewno porada Zielonookiej . Trzeba poznac folklor forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 03.10.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Cześć Maju!! Życzę by to forum stało się dla Ciebie wiarygodnym i pełnym źródłem informacji, a nie okazją do wiecznych kłótni i złośliwych uwag, bo jak już zauważyłaś i takie tematy się często tu niestety porusza.. niktspecjalny - moim zdaniem jesteś wybitnie beznadziejną postacią tego forum, podobnie zresztą jak cała zgraja wrogich Tobie osób. Powiem szczerze że słabo mi się robi widząc te wasze ciągłe niesnaski i dogryzania; najchetniej bym na nie w ogóle nie zwracał uwagi, ale ostatnio widzę, że się PO PROSTU NIE DA!! Ciekawym już jakimi obelgami będziecie się nawzajem obrzucać w wątku np. o zimowym dokarmianiu ptaków, lub obcinaniu paznokci myszoskoczkom, bo tylko taki wkład możecie mieć do wszelakich wątków z prośbami o wyjaśnienie problemów forumowiczów.. Serdecznie wam gratuluję. HOWGH! Przepraszam Maju, że naśmieciłem w Twoim powitalnym wątku, ale niestety krew już mnie zalewa. Jeszcze raz życzę powodzenia!! Oj tam, czepiasz sie, przynajmniej Maja moze byc pewna co ja czeka na forum, znaczy na pewno porada Zielonookiej . Trzeba poznac folklor forum No ale żeby tak od razu na głęboką wodę?? Nie znam Mai, nie wiem ile jest w stanie wytrzymać, martwię się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.10.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 kolega Siouxiee powiedział:niktspecjalny - moim zdaniem jesteś wybitnie beznadziejną postacią tego forum........I to w takim wątku.......nic już nie powiem bo mi facet dowaliłeś choć Cie mało znam.Przykre ,że interpretujesz to nie zważywszy na to od czego to sie zaczyna.Kurna popatrz normalnymi "oczyma" jaką mi przykrość robisz.Żenada.....przemiły kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.10.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Oj tam, czepiasz sie, przynajmniej Maja moze byc pewna co ja czeka na forum, znaczy na pewno porada Zielonookiej . Trzeba poznac folklor forum No ale żeby tak od razu na głęboką wodę?? Nie znam Mai, nie wiem ile jest w stanie wytrzymać, martwię się... Hmmmm..... mysle ze Maja sobie poradzi , w sumie - jako "nowa" - nie polozyla uszu (uszów?! jak sie pisze? ) po sobie tylko ostro przywolala do porzadku i to mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts