Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Maja się wita

maja_mp

Recommended Posts

witaj o "piękna" :D :D :D

a ten znowu szaleje :o :lol:

"daruj" sobie te szlagiery.Przestraszysz mi piękną i już nigdy sie nie wypros.....Jak Ci szkoda to idź i porozmawiaj z Pawsonem w szpitalu ....on podobno wszystkich ulecza w entuzjazmowanym tłumie. :evil: :evil: :evil: :o :o :o :( :( :( :p :p :p :roll: :roll: :roll: ...Czy to to zawsze tak musisz widzieć??????????????????????? PGZ.

:o łooo matko ns zmowu mnie nie lubi :o :o :o :lol:

ps. co znaczy PGZ? :lol:

taki jest ten ten świat.........jedni sie lubia po to ,żeby drugich nie lubiał ktos....PGZ to taki skrót "myślowy" przeznaczony dla tych którzy maja wyżej to co powinni mieć nizej ....Bez urazy zielona ale nie chce mi sie z Toba gadać o takich pierdołach typu

łooo matko ns zmowu mnie nie lubi

:p :p :p

alez nie ma spawy ns :wink: :D

wogole o niczym nie musimy od tej pory gadac :wink:

bez urazy :roll:

Bo o niczym nie gadamy.Zmienność twoich nastrojów jest do pozazdroszczenia.Ja przynajmniej jestem stały "nikt mnie nie lubi"i koniec.

I masz racje nie gadajmy bez sensu a obrażanie jest nie w twoim stylu,zważywszy ,że to topik kogoś innego i o kimś innym.

Acha my wogóle nic nie musimy.I jak zwykle nie ja zaczynam to bzdurne wzajemne nakrecanie :(

Halo, chciałabym nieśmiało nadmienić, że to jest MÓJ wątek POWITALNY :roll: .

Miał służyć poznaniu forumowiczów a nie sprzeczkom między nimi - to niezbyt dobrze o Was świadczy, ale staram się nie zniechęcać. :-?

masz racje Maju :wink: przepraszam :oops: i witam :wink:

aha - przy okazji moglas zobaczyc ze - choc zwykle bywa tu naprawde przesypatycznie :wink: - zdarza aie i tak :( jak sie trafi na przewrazliwionego forumowicza :wink:

Halo, chciałabym nieśmiało nadmienić, że to jest MÓJ wątek POWITALNY :roll: .

Miał służyć poznaniu forumowiczów a nie sprzeczkom między nimi - to niezbyt dobrze o Was świadczy, ale staram się nie zniechęcać. :-?

aha - przy okazji moglas zobaczyc ze - choc zwykle bywa tu naprawde przesypatycznie :wink: - zdarza aie i tak :( jak sie trafi na przewrazliwionego forumowicza :wink:

Zielonooka mówi o sobie ona lubi być zawsze na wierzchu i wszędzie :D

Cześć Maju!! Życzę by to forum stało się dla Ciebie wiarygodnym i pełnym źródłem informacji, a nie okazją do wiecznych kłótni i złośliwych uwag, bo jak już zauważyłaś i takie tematy się często tu niestety porusza.. :cry:

niktspecjalny - moim zdaniem jesteś wybitnie beznadziejną postacią tego forum, podobnie zresztą jak cała zgraja wrogich Tobie osób. Powiem szczerze że słabo mi się robi widząc te wasze ciągłe niesnaski i dogryzania; najchetniej bym na nie w ogóle nie zwracał uwagi, ale ostatnio widzę, że się PO PROSTU NIE DA!! :evil: :evil: :evil:

Ciekawym już jakimi obelgami będziecie się nawzajem obrzucać w wątku np. o zimowym dokarmianiu ptaków, lub obcinaniu paznokci myszoskoczkom, bo tylko taki wkład możecie mieć do wszelakich wątków z prośbami o wyjaśnienie problemów forumowiczów.. Serdecznie wam gratuluję. HOWGH!

Przepraszam Maju, że naśmieciłem w Twoim powitalnym wątku, ale niestety krew już mnie zalewa. Jeszcze raz życzę powodzenia!! :)

Cześć Maju!! Życzę by to forum stało się dla Ciebie wiarygodnym i pełnym źródłem informacji, a nie okazją do wiecznych kłótni i złośliwych uwag, bo jak już zauważyłaś i takie tematy się często tu niestety porusza.. :cry:

niktspecjalny - moim zdaniem jesteś wybitnie beznadziejną postacią tego forum, podobnie zresztą jak cała zgraja wrogich Tobie osób. Powiem szczerze że słabo mi się robi widząc te wasze ciągłe niesnaski i dogryzania; najchetniej bym na nie w ogóle nie zwracał uwagi, ale ostatnio widzę, że się PO PROSTU NIE DA!! :evil: :evil: :evil:

Ciekawym już jakimi obelgami będziecie się nawzajem obrzucać w wątku np. o zimowym dokarmianiu ptaków, lub obcinaniu paznokci myszoskoczkom, bo tylko taki wkład możecie mieć do wszelakich wątków z prośbami o wyjaśnienie problemów forumowiczów.. Serdecznie wam gratuluję. HOWGH!

Przepraszam Maju, że naśmieciłem w Twoim powitalnym wątku, ale niestety krew już mnie zalewa. Jeszcze raz życzę powodzenia!! :)

Oj tam, czepiasz sie, przynajmniej Maja moze byc pewna co ja czeka na forum, znaczy na pewno porada Zielonookiej ;). Trzeba poznac folklor forum

8)

Oj tam, czepiasz sie, przynajmniej Maja moze byc pewna co ja czeka na forum, znaczy na pewno porada Zielonookiej ;). Trzeba poznac folklor forum

8)

No ale żeby tak od razu na głęboką wodę?? :roll:

Nie znam Mai, nie wiem ile jest w stanie wytrzymać, martwię się... :wink:

kolega Siouxiee powiedział:niktspecjalny - moim zdaniem jesteś wybitnie beznadziejną postacią tego forum........I to w takim wątku.......nic już nie powiem bo mi facet dowaliłeś choć Cie mało znam.Przykre ,że interpretujesz to nie zważywszy na to od czego to sie zaczyna.Kurna popatrz normalnymi "oczyma" jaką mi przykrość robisz.Żenada.....przemiły kolego.

:( :( :(

8)

No ale żeby tak od razu na głęboką wodę?? :roll:

Nie znam Mai, nie wiem ile jest w stanie wytrzymać, martwię się... :wink:

Hmmmm..... mysle ze Maja sobie poradzi :wink: , w sumie - jako "nowa" - nie polozyla uszu (uszów?! jak sie pisze? :-? ) po sobie tylko ostro przywolala do porzadku :wink: :D i to mi sie podoba :wink: