adpa 02.10.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 A tutaj bardzo zapraszamy i poprosimy o komentarze do naszego Dziennika... Za wszystkie będziemy zobowiązani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia.K 07.12.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Cisza w Waszym dzienniku od ponad dwóch miesięcy. Mam nadzieję, że nie jest to spowodowane zastojem w realizacji przedsiewzięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emmmma 21.12.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Witam, będę sledzic Wasze poczynania jako sympatyk tego projektu . Pozdrawiam i życzę powodzenia. Emmmma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurekbar 22.01.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Witam i ja,Super projekt. Co prawda mieszkam już 2 lata w swoim Beta 1, ale gdyby taki zmieścił się na mojej działce...I ten urzędniczy koszmar z kątem nachylenia dachu. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maliniaczek 04.02.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witam gratuluje wyboru projektu naprawde fajny.Jestesmy na podobnym etapie więc trzymam qciuki pozdrrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.02.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Projekt rooobi wrażenie ... Marzyłam o parterowym domku, ale szerokość działki, którą dostaliśmy - skutecznie mnie wyleczyła ...z marzeń . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adpa 05.02.2007 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Czy na pewno problemem jest szerokość? My też to ćwiczyliśmy ale pomimo problemów na poczatku udało nam się w pierwotnej wersji projektu wcisnąć dom w działkę 30x40. Naprawdę ! choć dom stoi poprzecznie w stosunku do frontu działki ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.04.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 WESOŁYCH ŚWIĄT!!!! http://www.gifs.ch/Festtage/ostern/images/Easterbunny.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 09.04.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 WitamNo to swiateczne pozdrownienia i gratulacje z pozwolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adpa 09.04.2007 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Dziękuje i wzajemnie choć to juz prawie "święta, święta i po ..". Właśnie przed chwilą dzwonił przyjaciel z pytaniem o majowy weekend.. dotarło do mnie, że po raz pierwszy od kilku lat nie będziemy z naszymi znajomymi na zbiorowym wyjeździe. Wszak są istoniejsze rzeczy ..!!! Ławy, bloczki fundamentowe, koparka i pasek. No it e ceny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 24.06.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Jestem zauroczona tym projektem. Będę śledzić Wasz dziennik. Niech Wam jaskółka leci wysoko> Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman Brańka 16.07.2007 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Gratuluję wyboru pięknego projektu. Ja sam "przymierzam się" do budowy drugiego już w życiu domu (mieszkam w bliźniaku). Ten projekt jest wprost idealny dla moich gustów i ...potrzeb. Mam, co prawda, ogromną działkę (ze starodrzewem... - 4300 m. kw.) i nie mam wątpliwości, że dom wkomponuje się idealnie w nią, ale boję się trochę kosztów budowy. Załączcie, proszę zdjęcia z budowy - i powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 21.07.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 W mojej okolicy (no może nie do końca to okolica bo około 18km) buduje się "Jaskółka". Dzisiaj specjalnie pojechaliśmy obejrzeć budowę. Są już prawie wszystkie ścianki działowe i inwestorzy przygotowują się do stawiania dachu. Dom wygląda trochę inaczej niż sobie wyobrażałam, a budowany jest zgodnie z projektem (bez żadnych zmian). Kuchnia w projekcie wydawała się większa i salon też, ale jestem mile zaskoczona wielkością spiżarni.Dlaczego nic nie piszecie???? PozdrawiamMeggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman Brańka 23.07.2007 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Podajcie, proszę, przynajmniej w jakiej części Polski "leci" ta budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adpa 10.08.2007 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Mam wrażenie, że opisywałem ale z przyjemnością powtórzę. Budujemy w Szczecinie. I z tego co szukałem najbliższa Jaskółka zbudowana jest gdzieś w Wielkopolsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 10.08.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Noooooooooooooo naaaaaaaaaaareszcie wyszliście z ziemi, a gdzie zdjątka na tą okoliczność????? Czy coś wam się nie pomyliło? Mamy już 10 sierpień, a u Was lipiec, co dalej, czekam Pozdrawiam Meggi PS. Myślę, że jaskółek buduje się dużo więcej, tylko może część z nich się ukrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 27.08.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Kiedy będą zdjęcia? Pokażcie co budujecie? W tym tygodniu wybieram się pooglądać postępy robót upatrzonej "jaskółki". Podobno jest już dach, a więc powierzchnia pomieszczeń będzie już wyglądać naturalnie. Poprzednio widziałam bez stropu - piękne niebo i mogło to trochę "fałszować" wrażenie. Pozdrawiam Meggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adpa 27.08.2007 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Pokażcie co budujecie ... no tak ale coś co wykracza poza kombinację Ctrl+V czyli wstawienie zdjęć budzi opór materii czyli zdolności percepcji. Zdjęć na kążdym etapie jest mnóstwo tylko nie do końca wiem jak wkleić. Dzisiaj podejmę kolejną próbę ale już nie będę obicywał, że skuteczną... Wieczó na zakładaniu albumów i własnych witryn spróbuję spędzić. Zobaczymy z jakim skutkiem. Mając takich kibiców jest się szczególnie zmobilizowanym A gdzie ta jaskółka którą oglądasz? 18 km od Ciebie - ale gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 28.08.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Moja upatrzona "jaskółka" buduje się na północnym - wschodzie Polski. Zaplanowałam oglądanie w tym tygodniu, może mi się uda. Na forum można znaleźć wskazówki jak wklejać zdjęcia. Jak znajdę to wkleję Wam link Pozdrawiam Meggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 28.08.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Chyba mi się udało znaleźć wątek o wklejaniu zdjęć. A teraz oczekuję zdjęćOto on http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=30921&postdays=0&postorder=asc&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts