Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kasia i paweł ... oraz jaskółka

adpa

Recommended Posts

• 2 months później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 2 months później...

Dziękuje i wzajemnie choć to juz prawie "święta, święta i po ..".

Właśnie przed chwilą dzwonił przyjaciel z pytaniem o majowy weekend.. dotarło do mnie, że po raz pierwszy od kilku lat nie będziemy z naszymi znajomymi na zbiorowym wyjeździe. Wszak są istoniejsze rzeczy ..!!! Ławy, bloczki fundamentowe, koparka i pasek. No it e ceny!!!

• 2 months później...
  • 3 weeks później...

Gratuluję wyboru pięknego projektu. Ja sam "przymierzam się" do budowy drugiego już w życiu domu (mieszkam w bliźniaku). Ten projekt jest wprost idealny dla moich gustów i ...potrzeb. Mam, co prawda, ogromną działkę (ze starodrzewem... - 4300 m. kw.) i nie mam wątpliwości, że dom wkomponuje się idealnie w nią, ale boję się trochę kosztów budowy.

Załączcie, proszę zdjęcia z budowy - i powodzenia!!! :D

W mojej okolicy (no może nie do końca to okolica bo około 18km) buduje się "Jaskółka". Dzisiaj specjalnie pojechaliśmy obejrzeć budowę. Są już prawie wszystkie ścianki działowe i inwestorzy przygotowują się do stawiania dachu. Dom wygląda trochę inaczej niż sobie wyobrażałam, a budowany jest zgodnie z projektem (bez żadnych zmian). Kuchnia w projekcie wydawała się większa i salon też, ale jestem mile zaskoczona wielkością spiżarni.

Dlaczego nic nie piszecie????

Pozdrawiam

Meggi

• 3 weeks później...

Noooooooooooooo naaaaaaaaaaareszcie wyszliście z ziemi, a gdzie zdjątka na tą okoliczność????? Czy coś wam się nie pomyliło? Mamy już 10 sierpień, a u Was lipiec, co dalej, czekam

:lol:

Pozdrawiam

Meggi

PS. Myślę, że jaskółek buduje się dużo więcej, tylko może część z nich się ukrywa :lol:

• 3 weeks później...

Kiedy będą zdjęcia? Pokażcie co budujecie? W tym tygodniu wybieram się pooglądać postępy robót upatrzonej "jaskółki". Podobno jest już dach, a więc powierzchnia pomieszczeń będzie już wyglądać naturalnie. Poprzednio widziałam bez stropu - piękne niebo i mogło to trochę "fałszować" wrażenie.

Pozdrawiam

Meggi

Pokażcie co budujecie ... no tak ale coś co wykracza poza kombinację Ctrl+V czyli wstawienie zdjęć budzi opór materii czyli zdolności percepcji. Zdjęć na kążdym etapie jest mnóstwo tylko nie do końca wiem jak wkleić. Dzisiaj podejmę kolejną próbę ale już nie będę obicywał, że skuteczną... Wieczó na zakładaniu albumów i własnych witryn spróbuję spędzić. Zobaczymy z jakim skutkiem.

Mając takich kibiców jest się szczególnie zmobilizowanym :D

A gdzie ta jaskółka którą oglądasz? 18 km od Ciebie - ale gdzie?