ziwachow 02.10.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Potrzebuję rzuty (dokładne) parteru i poddasza.Te, które otrzymałem od horyzontu (przed kupnem projektu,do celów informacyjnych) są zupełnie nie czytelne. http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=110&a=219&sid=4&projekt=16 Proszę o krytyczną ocenę ww. domu. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ljuskiewicz 23.11.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 ja również jestem zainteresowany tym projektem rozważałem też inne projekty horyzontu z tej "rodziny", tj, wierzbę II, akację II, asię i julię, jednak india wydaje mi się najbardziej funkcjonalna:- podwójny garaż, a jednocześnie mieści się na działce 23 m (to u mnie max szerokość)- możliwość wykończenia poddasza w II etapie - parter w pełni funkcjonalny- sporo dodatkowych pomieszczeń gospodarczych (pomieszczenie przy garażu, spiżarnia, którą można powiększyć o WC) natomiast z minusów:- mała łazienka na parterze- drogi dach Z prac adaptacyjnych, na razie planuje tylko podniesienie poddasza. Niestety nie znalazłem sposobu na powiększenie łazienki bez straty jednego pokoju. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts