tades 02.10.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Witajcie ,buduję juz kilka lat i robie to w 90% sam,nawet bez pomocnika, od wykopania fundamentów aż do malowania ścian, nie uniknołem błedów, cześć przez oszczędność a część przez brak doświadczenia. (murator był moim stałym poradnikiem) ale dom stoi od kilku lat i jest wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Witajcie ,buduję juz kilka lat i robie to w 90% sam,nawet bez pomocnika, od wykopania fundamentów aż do malowania ścian, nie uniknołem błedów, cześć przez oszczędność a część przez brak doświadczenia. (murator był moim stałym poradnikiem) ale dom stoi od kilku lat i jest wszystko ok gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 25.10.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 tades,Ja zamierzam podobnie jak Ty, choć stan surowy powierzę fachowcom, później zamierzam jak najwięcej zrobić sam, tylko nie wiem jak, bo pracę mam bardzo absorbującą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts