Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

EKOGROSZEK GDZIE I ZA ILE

Lorena

Recommended Posts

• Odpowiedzi 196
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Piotrku a ja się z Tobą nie zgodze... Palę ich ekogroszkiem już 3 sezon i naprawdę jestem z tego zadowolony... Nie mam żadnych zastrzeżeń...

A ja to z Tobą sie nie bardzo mogę zgodzić, nie chcę strzelić a szukać mi się nie chce ale firma Prestige nie jest jeszcze chyba na rynku od trzech sezonów.

Wydymali Ekoelmę ale jeszcze 3 lata chyba nie minęły.

A ja to z Tobą sie nie bardzo mogę zgodzić, nie chcę strzelić a szukać mi się nie chce ale firma Prestige nie jest jeszcze chyba na rynku od trzech sezonów.

Wydymali Ekoelmę ale jeszcze 3 lata chyba nie minęły.

Owszem zgodzę się Prestige nie jest na rynku 3 lata... Pierwszy sezon zaopatrzyłem się w ekoelmie, ale jak Prestige jeszcze z nią współpracowało... Po czym jak poszli na swoje zamawiam od nich ciągle EG i jest rewelacyjny... suchutki co najważniejsze a z ekoelmy woda z worka sie wylewała...

Pozdrawiam

• 2 months później...

Ja wziąłem od sąsiada na wypróbowanie 5 worków tego http://sklep.taniopal.pl/ekogroszek w zielonych workach

Spaliłem 2 i nie tak źle , nawet myślę co by nie kupić od nich z 2 ton ,bo wyglądał na czystszy niż mój poprzedni , nie wygasał, popiołu w normie

Worki poważone , bez jakiegoś oszukaństwa jak pisze tak mają

Bałem sie tego ale wyszło że jest ok

Ja wziąłem od sąsiada na wypróbowanie 5 worków tego http://sklep.taniopal.pl/ekogroszek w zielonych workach

Spaliłem 2 i nie tak źle , nawet myślę co by nie kupić od nich z 2 ton ,bo wyglądał na czystszy niż mój poprzedni , nie wygasał, popiołu w normie

Worki poważone , bez jakiegoś oszukaństwa jak pisze tak mają

Bałem sie tego ale wyszło że jest ok

firma ze Zgorzelca. handlują czeskim groszkiem. U nich na stronie 600zł/tona. Po drugiej stronie granicy (w czechach) 380zł/tona. Ja mam pod nosem, więc u czechów kupuję :)

• 4 months później...
  • 2 weeks później...
Wprawdzie wypowiedzi są już niemal historyczne... ale ciągle problem aktualny... a odpowiedzi jednoznacznej pozytywnie nie ma.. Z własnego doświadczenia moge jedynie dać odpowiedz niegatywną.. gdzie lepiej nie kupować.. otóz. tydzień temu kupiłem ekogroszek w firmie reklamujacej sie wszędzie TanioPal.. i to nie tanio.. i w efekcie okazało sie ze kupiłem połowe mazi czarnej... i gruzu cementowo ceglanego..! Zareklamowałem... nie raczyli nawet odpowiedzieć... wiec.... nie radze.!

Wprawdzie wypowiedzi są już niemal historyczne... ale ciągle problem aktualny... a odpowiedzi jednoznacznej pozytywnie nie ma.. Z własnego doświadczenia moge jedynie dać odpowiedz niegatywną.. gdzie lepiej nie kupować.. otóz. tydzień temu kupiłem ekogroszek w firmie reklamujacej sie wszędzie TanioPal.. i to nie tanio.. i w efekcie okazało sie ze kupiłem połowe mazi czarnej... i gruzu cementowo ceglanego..! Zareklamowałem... nie raczyli nawet odpowiedzieć... wiec.... nie radze.!

Można kupić rzeczywiście coś lepszego niż ten ze Zgorzelca nawet nad samym morzem. Zajrzyj tutaj:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?209486-Ekogroszek-testy-i-ranking-wg-SUSPENSER

• 4 years później...
  • 8 months później...