czp01 06.06.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Staram się kupować prosto na kopalni - w ubiegłym roku w czerwcu znajomy kierowca przywiózł mi ekogroszek prosto z kwk Bobrek w Bytomiu i jest elegancki. Przywiózł luzem a sam sobie workowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 06.06.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Piotrku a ja się z Tobą nie zgodze... Palę ich ekogroszkiem już 3 sezon i naprawdę jestem z tego zadowolony... Nie mam żadnych zastrzeżeń... A ja to z Tobą sie nie bardzo mogę zgodzić, nie chcę strzelić a szukać mi się nie chce ale firma Prestige nie jest jeszcze chyba na rynku od trzech sezonów. Wydymali Ekoelmę ale jeszcze 3 lata chyba nie minęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasik1982 07.06.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 A ja to z Tobą sie nie bardzo mogę zgodzić, nie chcę strzelić a szukać mi się nie chce ale firma Prestige nie jest jeszcze chyba na rynku od trzech sezonów. Wydymali Ekoelmę ale jeszcze 3 lata chyba nie minęły. Owszem zgodzę się Prestige nie jest na rynku 3 lata... Pierwszy sezon zaopatrzyłem się w ekoelmie, ale jak Prestige jeszcze z nią współpracowało... Po czym jak poszli na swoje zamawiam od nich ciągle EG i jest rewelacyjny... suchutki co najważniejsze a z ekoelmy woda z worka sie wylewała... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojfel 29.08.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 jak tobie kolego wegiel pasuje to go bierz i miej gdzies opinie tych handlarzykow ktorzy swoje chwala i cenami ludzi zabijaja...a jakos jak wszedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomiAyomi 29.08.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 polecamhttp://www.ekobran.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulek 30.08.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Ja wziąłem od sąsiada na wypróbowanie 5 worków tego http://sklep.taniopal.pl/ekogroszek w zielonych workachSpaliłem 2 i nie tak źle , nawet myślę co by nie kupić od nich z 2 ton ,bo wyglądał na czystszy niż mój poprzedni , nie wygasał, popiołu w normie Worki poważone , bez jakiegoś oszukaństwa jak pisze tak mają Bałem sie tego ale wyszło że jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pionan 30.08.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Ja wziąłem od sąsiada na wypróbowanie 5 worków tego http://sklep.taniopal.pl/ekogroszek w zielonych workach Spaliłem 2 i nie tak źle , nawet myślę co by nie kupić od nich z 2 ton ,bo wyglądał na czystszy niż mój poprzedni , nie wygasał, popiołu w normie Worki poważone , bez jakiegoś oszukaństwa jak pisze tak mają Bałem sie tego ale wyszło że jest ok firma ze Zgorzelca. handlują czeskim groszkiem. U nich na stronie 600zł/tona. Po drugiej stronie granicy (w czechach) 380zł/tona. Ja mam pod nosem, więc u czechów kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulek 01.09.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Dokładnie, Zgorzelec To interes robią niezły grunt mieć pomysł Ważne że groszek niezły. Ja tam u nich wezmę bo od Czechów sprowadzać dla mnie nieopłacalne Żałuję ze z sąsiadem nie wziąłem w jednym transporcie, no ale kto wiedział że mi przypasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 02.09.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Zachwyt minie jak temp. trochę spadnie, pisałem o tym groszku w tamtym roku w wątku "paliwa typu ekogroszek"Mają go go w Casto tylko inne worki.Jak już chcecie czecha to znajdzcie sobie z Komoran albo Ledvicki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
280m 03.09.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Ja kupuję na składzie opału w zeszłym sezonie płaciłem 660zł/T za EG i chyba 400zł/T miału. U nas w KR to w CASTO i OBIBOBI nieźle ludzi nabierają ten najtańszy EG to jest brunatny tyle że nic nie pisze że to brunatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ko12 02.02.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Proszę nie dzwonić już pod numer tel. 509 637 149 – ogłoszenie nieaktualne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ko12 02.02.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Proszę nie dzwonić już pod numer tel. 509 637 149 – ogłoszenie nieaktualne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wozbig 15.02.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Wprawdzie wypowiedzi są już niemal historyczne... ale ciągle problem aktualny... a odpowiedzi jednoznacznej pozytywnie nie ma.. Z własnego doświadczenia moge jedynie dać odpowiedz niegatywną.. gdzie lepiej nie kupować.. otóz. tydzień temu kupiłem ekogroszek w firmie reklamujacej sie wszędzie TanioPal.. i to nie tanio.. i w efekcie okazało sie ze kupiłem połowe mazi czarnej... i gruzu cementowo ceglanego..! Zareklamowałem... nie raczyli nawet odpowiedzieć... wiec.... nie radze.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczmimo 15.02.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Wprawdzie wypowiedzi są już niemal historyczne... ale ciągle problem aktualny... a odpowiedzi jednoznacznej pozytywnie nie ma.. Z własnego doświadczenia moge jedynie dać odpowiedz niegatywną.. gdzie lepiej nie kupować.. otóz. tydzień temu kupiłem ekogroszek w firmie reklamujacej sie wszędzie TanioPal.. i to nie tanio.. i w efekcie okazało sie ze kupiłem połowe mazi czarnej... i gruzu cementowo ceglanego..! Zareklamowałem... nie raczyli nawet odpowiedzieć... wiec.... nie radze.! Można kupić rzeczywiście coś lepszego niż ten ze Zgorzelca nawet nad samym morzem. Zajrzyj tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?209486-Ekogroszek-testy-i-ranking-wg-SUSPENSER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chief36 26.10.2017 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 polecam platforme internetową SwiatOpalu.pl mają tam szeroki asortyment jeśli chodzi o ekogroszek. Sam tam kupuje i jeszcze sie nie rozczarowałem. Węgiel suchy, estetycnie zapakowany, fachowa obsuga, transport gratis oraz szybka dostawa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekdarf456 27.06.2018 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2018 Gdzie kupic dobry ekogroszek i nie przeplacic? Skład czy sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radonpos 28.06.2018 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2018 Gdzie kupic dobry ekogroszek i nie przeplacic? Skład czy sklep? w inetrencie zdecydowanie bo spore upusty. :bye:W zeszłym tygodniu kupiłem 10 t węgiel sztygar ultra i 5 stówek zostało w kiezeni. Gęba się sama uśmiecha. Węgiel przedni fajnie go czyszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts