Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Balustrada schodowa - drewniano-metalowa

robercikzs

Recommended Posts

Witam,

Czy ma ktos z Was drodzy forumowicze jakies zdjecia balustrad gdzie drewno laczy sie z metalem. Chodzi mi o cos podobnego jak na ponizszym obrazku

http://www.centrum-schodow.com.pl/grafika/s/drewniane01.jpg

W sobote na polsacie w programie Home make over widzialem wlasnie przez moment balustrade, gdzie glowne slupki byly drewniane, a tralki miedzy nimi metalowe lub kute. Jesli macie takie zdjecia to podzielcie sie nimi ze mna, gdyz musze zrobic caly hol na pietrze, schody i ta balustrade przed urodzeniem dziecka, czyli mam niecale pol roku :-) Chialbym podpatrzec jakis fajny pomysl i zabrac sie do pracy

Pozdrawiam, i z gory dzieki za pomoc.

Witam

Balustrady drewniano-kute ( poręcz i słupki główne drewno, a tralki kute - identyczne jak na zdjęciu) znajdziesz w pracowni Czesława Pazury w Wesołej na Trakcie Brzeskim ( od Warszawy jadac w kierunku Mińska po prawej stronie).

Sama zachorowałam na taka balustradę , i mam. Jeżeli chodzi o ceny to nie jest najtańszy, ale wykonastwo jest też z górnej półki. Od zamówienia do realizacji 1.5 tygodnia. Nie mam zdjęcia także teraz nie wkleję, ale powiem tylko że różni się od zdjęcia jedynie rodzajem drewna (ja mam dąb) oraz ilością gałek na tralce - ja mam na przemian 2,1.

www.schody.pazura.com.pl[/url]

Jeszcze parę miesięcy po urodzeniu dzieci nie biegają same po mieszkaniu :roll:

ale po urodzeniu dzidzi to ja raczej nie znajde czasu na zrobienie tego. Wszystkie prace wykonuje sam, a czas jest tylko po pracy, a wtedy to juz bede musial zonke oddciazyc. :lol:

Nie mam zdjęcia także teraz nie wkleję, ale powiem tylko że różni się od zdjęcia jedynie rodzajem drewna (ja mam dąb) oraz ilością gałek na tralce - ja mam na przemian 2,1.

Jezeli znajdziesz zdjecie to bym bardzo prosil o poddeslanie. Ja tez bede mial schody debowe.

Pozdrawiam

• 2 weeks później...