Tiyagaris 03.10.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Witam wszystkich, poszukuję 1500 szt. sztachet olchowych w dobrej cenie najlepiej w okolicach Warszawy. Najtańsza oferta, którą mi zaproponowano to 3,00 PLN brutto za sztukę. Jeżeli ktoś zna jakiś atrakcyjniejszy namiar bardzo proszę o jego podanie. Wymiary poszukiwanych przeze mnie sztachet: wysokość 150,0 cm szerokość 8,0 – 10,0 cm grubość 2,0 – 3,0 cm Zaokrąglone na górze. Rzecz jasna nie jest wymagana aptekarska dokładność wymiarów . Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 04.10.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 w sprawie sztachetek to: jest taki gość nazywa się Spinek z m, Sielc k/ Ostrowi Maz. , który zajmuje się produkcją sztachet zresztą jest kontakt do niego gdzieś w archiwach forum przy tej ilości na pewno zejdzie poniżej 3 zł. ale jak chciałbyś mieć towar w I gatunku to jest taki warstat stolarskiw m. Czarnolas k/ Zwolenia tuż za muzeum J. Kochanowskiegotelefon jest przy wjeździe na bazar budowlany na ul. Kłobuckiej ma-ba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 04.10.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Witam wszystkich, poszukuję 1500 szt. sztachet olchowych w dobrej cenie najlepiej w okolicach Warszawy. Najtańsza oferta, którą mi zaproponowano to 3,00 PLN brutto za sztukę. Jeżeli ktoś zna jakiś atrakcyjniejszy namiar bardzo proszę o jego podanie. . Jeśli coś znajdziesz top daj znać, ja potrzbuję zaledwie 200 takich 120x10x2cm oraz 50 szt 145x10x2. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tiyagaris 05.10.2006 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Witam wszystkich serdecznie i dzięki za odzew. Sprawdziłem sugerowane przez Was kontakty. Jeżeli chodzi o Pana Spinka z miejscowości Sielc koło Ostrowi Mazowieckiej chce on za sztachetę o poszukiwanych przeze mnie wymiarach (szerokość 8 cm) 2,60 PLN za sztukę . Niestety jest to drewno niesezonowane (podobno w tym wymiarze wszystko mu już zeszło). Nie wiem jak jest z innymi długościami. Czas oczekiwania na to minimum miesiąc. Jeżeli ktoś jest zainteresowany podaję nr telefonu za zacną koleżanką HAGO: 604 102 133. Oto link to tematu, w którym namiar się znajduje http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=51359&highlight=sielc post wysłany : Pon, 1 Sierpień 2005 12:42 Temat postu : SZTACHETY W przypadku zakładu w miejscowości Czarnolas koło Zwolenia znalazłem następujące namiary: 0486772826, 0486772027 lub 602 107 324 Niestety nikt telefonu tam nie odbiera (jeszcze próbował będę ). Dokładna nazwa firmy to: Produkcja i Usługi Tartaczno-Stolarskie „Drewler” L. Wójcik, 26-720 Czarnolas 38, woj. mazowieckie powiat zwoleński, gmina Policzna pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tiyagaris 05.10.2006 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Witam raz jeszcze,dodzwoniłem się w kocu i do firmy „Drewler” w miejscowości Czarnolas. Człowiek całkiem miły, ale ceny nieco wygórowane (chociaż może się czepiam).A więc tak, wszystko zależy od szerokości. Sztacheta szerokości 8 cm (reszta wymiarów jak w 1 poście) kosztuje 2,90 – 3,00 PLN; ale już 10 cm to wydatek między 4,50 a 5,00 PLN. Chciałem transport wytargować, ale nic z tego nie wyszło. Drewno podobno suchutkie dobrze wysezonowane.Będę na bieżąco informował jak znajdę coś ciekawego. PozdrawiamT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 06.10.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Wczoraj przyjechały sztachety z Drewlera, miesznie, bo dostałem go od mojego Fachowca (wart napisania dużš literš) zamówiłem z zaimpregnowaniem i pomalowaniem. Nie sš powichrowane i na pierwszy rzut oka wyglšdajš ok. Zobaczę za kilka dni, jak będš wisiały... Pan ma dużo wzorów, ale nie jest chętny do targowania . Spóżnil się z dowozem o 4 i pół dnia , dotego nie zadzwonil, żeby o tym poinformować, dowaidywałem się o spónieniu, gdy pytałem, czy aby na pewno dotrze o umówionej porze. Ale towar chyba ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinia111 13.10.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Witam raz jeszcze, dodzwoniłem się w kocu i do firmy „Drewler” w miejscowości Czarnolas. Człowiek całkiem miły, ale ceny nieco wygórowane (chociaż może się czepiam). A więc tak, wszystko zależy od szerokości. Sztacheta szerokości 8 cm (reszta wymiarów jak w 1 poście) kosztuje 2,90 – 3,00 PLN; ale już 10 cm to wydatek między 4,50 a 5,00 PLN. Chciałem transport wytargować, ale nic z tego nie wyszło. Drewno podobno suchutkie dobrze wysezonowane. Będę na bieżąco informował jak znajdę coś ciekawego. Pozdrawiam T. Ceny wygórowane i najgorsze jest to że nie dotrzymują słowa porażka nie życzę nikomu takiego fachmana masakra dziadostwo ze wsi i tyle zapomnieli że (klient nasz pan ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinia111 13.10.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Wczoraj przyjechały sztachety z Drewlera, miesznie, bo dostałem go od mojego Fachowca (wart napisania dużš literš) zamówiłem z zaimpregnowaniem i pomalowaniem. Nie sš powichrowane i na pierwszy rzut oka wyglšdajš ok. Zobaczę za kilka dni, jak będš wisiały... Pan ma dużo wzorów, ale nie jest chętny do targowania . Spóżnil się z dowozem o 4 i pół dnia , dotego nie zadzwonil, żeby o tym poinformować, dowaidywałem się o spónieniu, gdy pytałem, czy aby na pewno dotrze o umówionej porze. Ale towar chyba ok. Chyba czyli coś nie tak:eek: wiem na ten tema coś więcej nie polecam nie będę się rozpisywała ale dajcie sobie spokój z takimi ludźmi szkoda pisać Pozdrawiam ale nie Drewler:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts