Piotr Grelak 03.10.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 czy przy tynkowaniu należy wyjmowa listwy podtynkowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pool 05.10.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 witam u mnie listwy zostaly brak skutkow ubocznych pszy tynkach tradycyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 04.11.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Na zewnątrz tak - wyjmować, w srodku obie opcje dopuszczalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawciom 04.11.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Na zewnątrz to bezwzględnie a w środku powinno się wyjmować, no chyba ze lubisz jeździć do sklepu i kupować nowe. Dla wykonawców wariant zeby zostawiać listwy jest poprostu wygodniejszy. Ja jak rozmawiałem z moimi murarzami to powiedzieli ze najlepiej jest zrobic samemu listwy z sklejki 4mm pociąć na paseczki wysokie na 2.6m i szerokie na 4cm. Oni je biorą na placki przyklejają, zaciągają a później wyjmują i daja w inne miejsce. Tak że wszystko sie zakręci w ok. 50zł. A wiadomo ze listew podtynkowych przy tynkowaniu takiego średniego domu idzie masa. Zresztą jak listwy są miernej jakości to po jakimś czasie zaczną korodować, no chyba ze aluminiowe kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts