facelia 10.04.2003 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Witam forumowiczów, jestem 'nowa' na forum, podziwiam, bo do tej pory szukałam informacji w książkach a nie w internecie, to chyba jest zboczenie zawodowe.Pisałam już dzisiaj w grupie warszawskiej, więc przepraszam za powtórkę, ale myślę, że tutaj zagląda więcej osób. Od lat moim marzeniem jest dom z dużym ogrodem i nareszcie udało mi się przekonać moją drugą połowę, przyjął mój pomysł jak swój, więc SZUKAMY DZIAŁKI!! Może ktoś budujący wie/słyszał o jakiejś rozsądnej działeczce, niezbyt drogiej więc raczej w okolicach Warszawy, niezbyt małej myślę, że >1000, z możliwością dojazdu do Warszawy nie tylko samochodem, niestety, kierunek północny lub zachodni od Warszawy (rodzina, szkoły dzieci) Będę wdzięczna za wszelkie informacje,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 11.04.2003 02:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Są działki po 1200 m kw - Blizne Jasińskiego, vis-a-vis osiedla Groty. po 60 dolarów za metr. Komunikacja miejska (2 autobusy). Samochodem do centrum (na Plac Bankowy) 25 min. w godzinach szczytu.No i jest pełno działek w gm. Stare Babice dalej od W-wy - tam ceny już po kilkanaście dolarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 11.04.2003 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 facelia - zajrzyj na prywatne wiadomosci - dzialka na północ od Warszawy 1218m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facelia 11.04.2003 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 am, nic nie mam na priv,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PANTHER 11.04.2003 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Facelia, wysłałam ci prywatną wiadomość. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 11.04.2003 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 wysłałem Tobie prywatną wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facelia 11.04.2003 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Serdeczne dziękuję za informacje,odpowiedziałam wszystkim na priv.pozdrawiam i nadal szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts