Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Projekt j.w http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=216&IdKolekcji=

Witam

W opisie domu napisane jest, że jest to zabudowa bliźniacza, zaś cena gotowego domu to 102 400 PLN, ale skoro jest to bliźniak, to maja prawo mieszkać 2 rodziny. Moje pytanie dotyczy ceny. Czy cena 102 400 PLN, to cena polowy domku czyli dla jednej rodziny czy to jest cena całości domu, a wiec dzieli ją sie na dwa między dwie potencjalne rodziny chętne do zamieszkania w nim.

Pozdrawiam

Moje pytanie dotyczy ceny. Czy cena 102 400 PLN, to cena polowy domku czyli dla jednej rodziny czy to jest cena całości domu, a wiec dzieli ją sie na dwa między dwie potencjalne rodziny chętne do zamieszkania w nim.

Bez przesady, chciałbyś za 50 tys. zł. pobudować dom?:o

To oczywiscie cena za połówkę. :D

ale ziemia zapewne w te cene nie wchodzi? Tym bardziej sa to orientacyjne ceny i watpie, aby na dzien dzis byly aktualne...

tez sadze (tak jak Eskimos) ze jest to koszt połówki blizniaka :wink:

masz racej "ziemia" nie wchodzi w cene (sic! :o )

ps... co to ma wspolnego z "sondażem"? :o :wink:

• 2 weeks później...
  • 1 year później...
  • 1 year później...
  • 1 month później...
Sporo czasu minęło, może już pobudowaliście? Mnie też interesują oba te projekty. Odezwijcie się.

Ja od września biorę się za budowę tej Sówki: http://projekty.muratordom.pl/projekt?grupa=1&IdProjektu=1560&IdKolekcji=&powierzchnia_od=&powierzchnia_do=&kondygnacja=&nazwa=&symbol=wmb01a&x=0&y=0&nr=0

Jak zbuduję to się odezwę.

Pozdrawiam,

Tomek