szampon_ziolowy 03.10.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Projekt j.w http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=216&IdKolekcji= Witam W opisie domu napisane jest, że jest to zabudowa bliźniacza, zaś cena gotowego domu to 102 400 PLN, ale skoro jest to bliźniak, to maja prawo mieszkać 2 rodziny. Moje pytanie dotyczy ceny. Czy cena 102 400 PLN, to cena polowy domku czyli dla jednej rodziny czy to jest cena całości domu, a wiec dzieli ją sie na dwa między dwie potencjalne rodziny chętne do zamieszkania w nim. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 03.10.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Moje pytanie dotyczy ceny. Czy cena 102 400 PLN, to cena polowy domku czyli dla jednej rodziny czy to jest cena całości domu, a wiec dzieli ją sie na dwa między dwie potencjalne rodziny chętne do zamieszkania w nim. Bez przesady, chciałbyś za 50 tys. zł. pobudować dom? To oczywiscie cena za połówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szampon_ziolowy 03.10.2006 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 ale ziemia zapewne w te cene nie wchodzi? Tym bardziej sa to orientacyjne ceny i watpie, aby na dzien dzis byly aktualne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.10.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 ale ziemia zapewne w te cene nie wchodzi? Tym bardziej sa to orientacyjne ceny i watpie, aby na dzien dzis byly aktualne... tez sadze (tak jak Eskimos) ze jest to koszt połówki blizniaka masz racej "ziemia" nie wchodzi w cene (sic! ) ps... co to ma wspolnego z "sondażem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szampon_ziolowy 03.10.2006 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 ps... co to ma wspolnego z "sondażem"? Pod tytulem działu jest napisane " Ważne pytania, które stawiają budujący dom..." Tym sie zasugerowalem...to tak ku gwoli scislosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viborg 16.10.2006 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Witam. Jestem zdecydowany budować na wiosnę domek bliżniaczy Czyżyk. Chciałem zapytać czy ktoś go budował. A może ktoś budował projekt bardzo podobny Sówkę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabasco70 25.02.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Witam, czy budowa ruszyła? u mnie tak . trochę się ślimaczy . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minidrwal 04.07.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Sporo czasu minęło, może już pobudowaliście? Mnie też interesują oba te projekty. Odezwijcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomrud 07.08.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Sporo czasu minęło, może już pobudowaliście? Mnie też interesują oba te projekty. Odezwijcie się. Ja od września biorę się za budowę tej Sówki: http://projekty.muratordom.pl/projekt?grupa=1&IdProjektu=1560&IdKolekcji=&powierzchnia_od=&powierzchnia_do=&kondygnacja=&nazwa=&symbol=wmb01a&x=0&y=0&nr=0 Jak zbuduję to się odezwę. Pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts