Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZNIEWAGA

niktspecjalny

Recommended Posts

• Odpowiedzi 128
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wchodze sobie do psychologa od czasu do czasu...

Generalnie lubie ludzi i oni mnie :D

Ale Ciebie ns jakoś nie qmam, mimo ze żabą jestem :wink:

Wkurzasz się na innych, niektóre Twoje wypowiedzi są pełne jadu...piszesz, że np. zielonooka ma zmienne nastroje, a to świetna i wesoła kobitka jest. :p

Jakiś taki przewrażliwiony jesteś...gniewasz sie i obrażasz.. A teraz masz żal do innych...o co Ci chodzi właściwie??? :roll:

Pewnie zaraz naskoczysz na mnie :wink:

Nie wiem jaki jesteś naprawdę, ale jako ns niespecjalnie Cie rozumiem

Sorki....

zabka :o :oops: :oops: :oops: zmienne to ja mam (jak kazdy) :wink: ale na forum raczej nie uskuteczniem wiec... :wink:

aha - wogole dzieki :D straszne :D

nikt specjalny -= tak calkiem, calkiem serio, bez zlosliwosci i takich tam - bo wydaje mi sie ze strasznie jestes na tym pkcie przewrazliwiony

raz- "tajemnice" korespondencji łamałes juz wiec... nic nowego :)

dwa- na tym linku i tak nie da sie nic odczytac (kazdego zalogowanego przenosi do jego wlasnej skrzynki odbiorczej ) - wiec podejrzewam ze chyba nikt nie lapie o co chodzi :wink: (tym bj ze tekst wypowiedzi dosyc chaotyczny i malo spojny)

i trzy - najwazniejsze - ja jakos nie widze tej nagonki na ciebie, naprawde!

:) wydaje mi sie za to ze strasznie nerwowo i agresyuwnie reagujesz na cokolwiek pod Twoim adresem.... nawet jak rozmowca zartuje lub w zupelnie dobrej wierze cos mowi ... ty to przeinaczasz i postrzegasz jako personalny atak na twoja osobe. :o [ juz nie mowie o nawet najlzeszjej krytyce] :-?

ja mam takie wrazenie... :-?

hmmm... chyba tez sobie w tym momencie nagrabilam (i sie pewnhie nie powinam wogole odzywac ) :o , ale trudno musialam :-? to powiedziec

i zapewniam ze nic zlego w tym momencie nie mam na mysli :)

naprawde uwazasz ze tu dybiemy na ciebie?! :o

No, wlasnie, ja tez z tych co nie kumaja o co tutaj chodzi, :o bo mi tez otwiera sie moja skrzynka, wiec tym bardziej zrobilam duze oczy...Cale szczescie, ze zalapalam, ze kazdemu musi sie jego skrzynka otwierac, bo bym sie dopiero zmartwila... :lol:

A tak na prawde, o co chodzi?

Przepraszam, że się wtrącę ... ja to zupełnie nie z tej bajki.

Dopiero kilka razy coś przejrzałam i napisałam ale mnie nikspecjalny nastraszyłeś tym linkiem :o . Myślałam, to ja Ci tak ubliżyłam.

wiesz... nie znasz dnia ani godziny :wink: :lol:

a ogolnie - spokojnie - ja nie ejstem biegla w sprawach komputerowych ale to tak dziala ze kazdego przenosi do wlasnej skrzynki z privami :wink: (o czym ns doskonale wie bo juz raz dym przez to był ) :wink:

zabka :o :oops: :oops: :oops: zmienne to ja mam (jak kazdy) :wink: ale na forum raczej nie uskuteczniem wiec... :wink:

aha - wogole dzieki :D straszne :D

nikt specjalny -= tak calkiem, calkiem serio, bez zlosliwosci i takich tam - bo wydaje mi sie ze strasznie jestes na tym pkcie przewrazliwiony

raz- "tajemnice" korespondencji łamałes juz wiec... nic nowego :)

dwa- na tym linku i tak nie da sie nic odczytac (kazdego zalogowanego przenosi do jego wlasnej skrzynki odbiorczej ) - wiec podejrzewam ze chyba nikt nie lapie o co chodzi :wink: (tym bj ze tekst wypowiedzi dosyc chaotyczny i malo spojny)

i trzy - najwazniejsze - ja jakos nie widze tej nagonki na ciebie, naprawde!

:) wydaje mi sie za to ze strasznie nerwowo i agresyuwnie reagujesz na cokolwiek pod Twoim adresem.... nawet jak rozmowca zartuje lub w zupelnie dobrej wierze cos mowi ... ty to przeinaczasz i postrzegasz jako personalny atak na twoja osobe. :o [ juz nie mowie o nawet najlzeszjej krytyce] :-?

ja mam takie wrazenie... :-?

hmmm... chyba tez sobie w tym momencie nagrabilam (i sie pewnhie nie powinam wogole odzywac ) :o , ale trudno musialam :-? to powiedziec

i zapewniam ze nic zlego w tym momencie nie mam na mysli :)

naprawde uwazasz ze tu dybiemy na ciebie?! :o

jak zwykle nie masz nic złego na myśli i jak zwykle przesadzasz z tymi opiniami .....a tych ,których nauczylaś jak patrzeć na siebie.... podziwiam.

Wklejam to co uciekło uwadze zielonej ...ten link zdradzający tajemnice korespondencji ,którą naruszam na każdym kroku.I kurna nie moge go wkleić.Lipa moja droga...zaczarowałaś .ale coś wykumam. :(

daj mi troche czasu i wszyscy zrozumieją.

Nie wiem, czy to tylko mnie się tak dzieje, że jak otwieram, to swoją skrzynkę widzę z zawartością :o

To nie jest ładne. To nie jest dobre. Na co to komu? Jak tak pójdzie dalej to ktoś zacznie odpisywać w moim imieniu...

A w skrzynce i tak jestem cała ja - nawet jak ktoś to przeczyta, to co? Tam prawda o mnie jest. I nie ma wulgaryzmów 8) .

Ale, o co chodzi :roll:

a tak mówiąc poważniej co raz rzadziej mam ochotę tu zaglądać , jakoś dziwnie się tu robi.........

Mam dokładnie takie same wrażenie!!!!!

I strasznie żałuje tego, szkoda by było, gdyby takie fajne forum umarło :(

A jeśli chodzi o zniewagę, to też - jak żaba - nie kumam.

Co to była za wiadomość??

Nie wiem, czy to tylko mnie się tak dzieje, że jak otwieram, to swoją skrzynkę widzę z zawartością :o

To nie jest ładne. To nie jest dobre. Na co to komu? Jak tak pójdzie dalej to ktoś zacznie odpisywać w moim imieniu...

A w skrzynce i tak jestem cała ja - nawet jak ktoś to przeczyta, to co? Tam prawda o mnie jest. I nie ma wulgaryzmów 8) .

Ale, o co chodzi :roll:

Patsi wyluzuj - przeciez pisze ze to jest tak ze kazdego odsyla do jego wlasnej skrzynki....

Ty widzisz swoja , ja swoja itp. a nikt inny nie widzi twojej

Nikt... dobrze o tym wie bo juz raz takiego zamieszania jakis czas temu z wstawieniem tego linku narobil... i tez sie pare osob zdenerwowalo (niepotrzebnie)

ns prosze nie groz mi tu bo to smieszne :lol:

chcesz powiedziec ze to a ci cos teraz na priw wyslalam czy jak?! :o :lol:

:o :lol:

no to mam demencje strcza bo ostatnio nic do ciebie nie pisalam chłopie :wink: