Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZNIEWAGA

niktspecjalny

Recommended Posts

• Odpowiedzi 128
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Moi drodzy skoro "zielonooka "nie wie to zostaje tylko kochana redakcja.Nich wklei wiadomość ,ktorej ja wkleić nie moge.A najlepiej niech wklei wszystkie te w ktorych prosiłem o to co chciałem wam pokazać przez ten link do tej wiadomości.

Czy to na razie jest jasne???.Jeżeli już wpadnie w Wasze rece ,to zobaczycie jak dzieki siouxiee ,zostałem sprowokowany do napisanie "tych głupot"(jak to określacie) w poście :ZNIEWAGA.Zielona nie unoś sie tak bo nie masz o co .Mówiac ,że .....

Powiedz im
miałem na mysli ,że ty po prostu wiesz wszystko bo jestes wszędzie.Tak masz przynajmniej napisane po nickiem.To była przenośnia.Zrobił sie fajny teatr jednego aktora ,za który jestem odpowiedzialny i ponosze w zwiazku z tym konsekwencje...Czy to nadal jest zrozumiałe???Chciałem te wiadomości wkleić w wordzie ale niestety nie oddadza tego klimatu o który po części przeciaż zabiegałem.To musi być jak fotka i ten właśnie link ,który tak wam podniósł ciśnienie tłumaczył wszystko.Czy to mimo błedów ortograficznych i innych jest nadal zrozumiale???

A można sobie zafasować nalepkę NIKTSPECJALNY ? Na samochód ? No, nie, moje ego by się wyprowadziło :):)

Bez urazy p.nefer.Przyklej ja nawet na d......e.Sposób w jaki wyznajesz jak mnie nienawidzisz jest bardzo obraźliwy i już mnie nie rusza. Bedąc ci dłużny, powiem ,że ja słowo z napisem

NEFERnakleje sobie na kibelek bo tam moje "ego" nie wchodzi nigdy.A wiesz dla czego? bo zasr.......o by go po szybe w drzwiach na jego widok.Problem wielki korzyść mała.

A można sobie zafasować nalepkę NIKTSPECJALNY ? Na samochód ? No, nie, moje ego by się wyprowadziło :):)

Bez urazy p.nefer.Przyklej ja nawet na d......e.Sposób w jaki wyznajesz jak mnie nienawidzisz jest bardzo obraźliwy i już mnie nie rusza..Nie bedąc ci dłużny powiem ,że ja słowo z napisem

NEFERnakleje sobie na kibelek bo tam moje "ego" nie wchodzi nigdy.A wiesz dla czego bo zasr.......o by go po szybe w drzwiach na jego widok.

kompletnie nie wiem co powiedzieć ...

Bez urazy p.nefer.Przyklej ja nawet na d......e.Sposób w jaki wyznajesz jak mnie nienawidzisz jest bardzo obraźliwy i już mnie nie rusza..Nie bedąc ci dłużny powiem ,że ja słowo z napisem

NEFERnakleje sobie na kibelek bo tam moje "ego" nie wchodzi nigdy.A wiesz dla czego bo zasr.......o by go po szybe w drzwiach na jego widok.

zdaje sie , ze przesadziles :-?

Mowia , ze tylko inteligentni ludzie znaja sie na zartach i potrafia smiac z siebie.

Zastanow sie nad tym

Znacie mnie już na wylot.Gadam od rzeczy bo jestem zodiakalnym baranem ale i nie tylko.Kochani niepotrzebnie tyle stwarzamy sobie problemow.Jutro jest fajansiarski dzionek bo ma padac,ale jak pomyślimy to bedzie piekny z NIKIMSPECJALNYM czy bez niego.Traktujcie mnie jak powietrze i śmiejcie sie do "rozpuku" jaki on jest głupi. :wink: :wink: :wink:

Jade jutro sie przebadac i powiem wam jak było.Tak jak radzicie zmienie lekarza.Ten już nic nie pomagaale jest dobry dla poczatkujacych.Wie jak zmierzyc ciśnienie i potrafi nad nim panować.Ma znajomego....no ten lekarz a ten znowu cudownie leczy zęby.Nawet nie wiesz jak i kiedy wyjmuje ósemki.Ten ma znowu kolege który ma pracownie reklamy.Takie robi rebusy na samochodach ,że ze starych gratów rosną super nowoczesne maszyny a z napisów na szybach są takie jaja że się można polać ze śmiechu.

Dobrej nocki. :wink: :wink: :wink:

Bez urazy p.nefer.Przyklej ja nawet na d......e.Sposób w jaki wyznajesz jak mnie nienawidzisz jest bardzo obraźliwy i już mnie nie rusza. Bedąc ci dłużny, powiem ,że ja słowo z napisem

NEFERnakleje sobie na kibelek bo tam moje "ego" nie wchodzi nigdy.A wiesz dla czego? bo zasr.......o by go po szybe w drzwiach na jego widok.Problem wielki korzyść mała.

Właściwie powinnam odpowiedzieć... wypadałoby... ale gdzieś, kiedyś , przy innej okazji opowiem Ci pewną anegdotkę........ teraz nie - bo mógłbyś się obrazić albo co....

Jedno jest pewne - nie zniżę się do Twojego poziomu p.niktspecjalny. A dlaczego ? I o tym jest własnie ta anegdotka... ale to na zimowy wieczór.

Pozdrawiam cieplutko :)

TO JEST KONIEC TEGO MOJEGO PISANIA

Bądż konsekwentny w tym co obiecujesz, lub nie składaj pustych obietnic.

To co napisałeś w odpowiedzi na post Nefer nazywasz żartem?

Gratuluję poczucia humoru.

P.S. Nie mam zamiaru wchodzić z Tobą w dyskusję dlatego nie odpowiem Ci już w tym temacie bez względu na to co Ty mi odpiszesz.

Choć nie ukrywam, że według mnie, lepiej by było zastosować się do swojej obietnicy:

TO JEST KONIEC TEGO MOJEGO PISANIA

Tylko, że do tego brak Ci konsekwencji.

no sie rozwineła dyskusja...

ns

- raz - to nie ja sobie podpis pod nickiem ustrzelilam, i pomimo tego co mam tam napisane nie bywam wszedzie, a juz na pewno nie na twoim prywatnym profilu zeby ci czytac Twoje prywatne wiadomosci i polapac sie o co ci biega (telepatycznie moze?)

- dwa - za tekst do Nefer to powinienes dostac po .... wiesz po czym , i tyle :evil:

- trzy - nie chce mi sie wierzyc ze nie umiesz zrobić print screena tej straszliwej i zniewazajacej cie wiadomosci z ekranu

:o