Paulka 05.10.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ale sie porobiło Ja - mały rozumek- nie wiem co to jest "print screen", ale ns mógłby np zrobić zdjecie tej wiadomości... I nam to zdjęcie (ze sfotografowanym monitotrem) pokazać ....głupi pomysł ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ale sie porobiło Ja - mały rozumek- nie wiem co to jest "print screen", ale ns mógłby np zrobić zdjecie tej wiadomości... I nam to zdjęcie (ze sfotografowanym monitotrem) pokazać ....głupi pomysł ???? ja nic nie chce mowic, ale tej wiadomosci podobno wcale nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ale sie porobiło Ja - mały rozumek- nie wiem co to jest "print screen", ale ns mógłby np zrobić zdjecie tej wiadomości... I nam to zdjęcie (ze sfotografowanym monitotrem) pokazać ....głupi pomysł ???? ja nic nie chce mowic, ale tej wiadomosci podobno wcale nie było Była, ale tajna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 05.10.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Moi drodzy skoro "zielonooka "nie wie to zostaje tylko kochana redakcja.Nich wklei wiadomość ,ktorej ja wkleić nie moge.A najlepiej niech wklei wszystkie te w ktorych prosiłem o to co chciałem wam pokazać przez ten link do tej wiadomości. Czy to na razie jest jasne???.Jeżeli już wpadnie w Wasze rece ,to zobaczycie jak dzieki siouxiee ,zostałem sprowokowany do napisanie "tych głupot"(jak to określacie) w poście :ZNIEWAGA.Zielona nie unoś sie tak bo nie masz o co .Mówiac ,że .....Powiedz im miałem na mysli ,że ty po prostu wiesz wszystko bo jestes wszędzie.Tak masz przynajmniej napisane po nickiem.To była przenośnia.Zrobił sie fajny teatr jednego aktora ,za który jestem odpowiedzialny i ponosze w zwiazku z tym konsekwencje...Czy to nadal jest zrozumiałe???Chciałem te wiadomości wkleić w wordzie ale niestety nie oddadza tego klimatu o który po części przeciaż zabiegałem.To musi być jak fotka i ten właśnie link ,który tak wam podniósł ciśnienie tłumaczył wszystko.Czy to mimo błedów ortograficznych i innych jest nadal zrozumiale??? Dzięki wiadomości od zyczliwej mi osoby z tego forum dowiedziałem się o istnieniu tego wątku, w którym znany nam wszystkim niktspecjalny skarży się pełen bólu i goryczy dotkniety napisaną przeze mnie na jego priv ZNIEWAGĄ.. POZWOLĘ SOBIE ZATEM PUBLICZNIE OŚWIADCZYĆ, ŻE NIGDY NIE WYSYŁAŁEM ŻADNEJ WIADOMOŚCI PRYWATNEJ DO TEJ OSOBY, TYM BARDZIEJ O CHARAKTERZE OBRAŹLIWYM Nie zamierzam tu się bić w piersi, zarzekać o swojej uczciwości, po prostu wyznaję prawdę, zaś kto mi uwierzy, kto nie - pozostawie to Państwa ocenie. Kto jednak zna NS, bo mnie pewnie mniej, może sobie porównać tony naszych wypowiedzi i zauważyć czyje posty są przesycone złośliwością, agresją, czy przynajmniej niechęcią. Nie napisałem żadnej wiadomości na priv ns, gdyż tego typu osób po prostu unikam. Publicznie napisałem co o jego zachowaniu myślę, nie zależało mi natomiast na ukrytym wyzywaniu, czy obrażaniu; nie wiem w sumie na czym, bo ns nie ujawnił treści rzekomego listu, stąd nie wiem nawet jak mam się do tej sytuacji odnieść. Przypuszczam, ze nikomu by się nie udało skopiować jego treści, bo ciężko jest skopiować coś czego nie ma... Nie wykluczam jednak, że ns ujawni fragmenty "rzekomego" listu, bo z tego co widzę jest to osoba nieprzewidywalna i niezrównoważona, dlatego może sam skleci kilka zdań podobnych do tych, które na co dzień wygłasza podklejając pod nie moją etykietę, byleby tylko oczernić moją osobę i dowieść swoich "racji". Zakładam jednak, że gdybym faktycznie taką wiadomość wysłał otrzymałbym utrzymaną w podobnym tonie odpowiedź, bo z forum ogólnego ns jawi się jako osoba skłonna do szybkiego i zjadliwego ripostowania. Niestety takowej nie mam, więc jej fragmentów nie ujawnię, chyba że w zachwycie nad twórczością ns w postaci podrabianych listów szkalujących jego osobę uniosę się ambicją i sklecę kilka obraźliwych słów niby skierowanych do niego. Cieszę się że ns wyróżnił moją skromną osobę do wypromowania własnej, martwi mnie jedynie styl tej promocji, bo jeśli już to wolałbym, żeby to odbyło się w bardziej szlachetnym tonie, tyle że wówczas ns nie mógłby się podkleić, bo woli on jednak uczestniczyć w wątkach podszytych aferami, kłotniami i wyzwiskami. Przepraszam, że zająłem wam tyle czasu, sumienie jednak nakazało mi wyjaśnić cało sprawę, zaś czy przyjmiecie moje, czy ns stanowisko, to już pozostawiam waszemu sumieniu. Pozdrawiam serdecznie! P.S. Nieładnie się Pan zachował, Panie ns, nieładnie. Tym razem trochę Pan jednak przesadził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 [ POZWOLĘ SOBIE ZATEM PUBLICZNIE OŚWIADCZYĆ, ŻE NIGDY NIE WYSYŁAŁEM ŻADNEJ WIADOMOŚCI PRYWATNEJ DO TEJ OSOBY, TYM BARDZIEJ O CHARAKTERZE OBRAŹLIWYM NS zwidy jakies masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.10.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 a może pojedynek na gołe torsy pomoże rozsądzić spór ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 05.10.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 a może pojedynek na gołe torsy pomoże rozsądzić spór ?? Com napisał - napisałem. Więcej nie muszę chyba dodawać. P.S. Nie będę golił klaty z powodu niezrównoważenia jakiegoś jegomościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.10.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 dom wariatów aha - zrobienie zrzutki z ekranu jest banalnie proste - otwiera sie to co sie chce miec"sfotografowane"na ekranie- po prawiej stronie klawiatury jest taki klawisz PrtSc (na niektorych chyba tez pelna nazwa print screen) i sie go.... naciska potem wchodzimy do Painta (albo irfan view'a) na gorze mamy na pasku Edycje (lub Edit w wer ang) rozwijamy i dajemy Wklej (lub Paste) to wszystko. Po zapisaniu w .jpg mozna sobie wklejac O ile oczywiscie bylo co screenowac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 dom wariatów no o to chodzi ze wlasnie nie to uwagi o forum - wybierz nalepke czyzby ten goly tors mial isc na nalepke? Bo napisu ZNIEWAGA ja sobie napewno nie nalepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.10.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 dom wariatów no o to chodzi ze wlasnie nie to uwagi o forum - wybierz nalepke czyzby ten goly tors mial isc na nalepke? Bo napisu ZNIEWAGA ja sobie napewno nie nalepie nie no... czekaj... moze nie nalepke ale... dajmy to na koszuliki ! mowie ci jeszcze majatek na tym zbijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.10.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 dom wariatów aha - zrobienie zrzutki z ekranu jest banalnie proste - otwiera sie to co sie chce miec"sfotografowane"na ekranie- po prawiej stronie klawiatury jest taki klawisz PrtSc (na niektorych chyba tez pelna nazwa print screen) i sie go.... naciska potem wchodzimy do Painta (albo irfan view'a) na gorze mamy na pasku Edycje (lub Edit w wer ang) rozwijamy i dajemy Wklej (lub Paste) to wszystko. Po zapisaniu w .jpg mozna sobie wklejac możesz mi dokładniej wytłumaczyć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 dom wariatów no o to chodzi ze wlasnie nie to uwagi o forum - wybierz nalepke czyzby ten goly tors mial isc na nalepke? Bo napisu ZNIEWAGA ja sobie napewno nie nalepie nie no... czekaj... moze nie nalepke ale... dajmy to na koszuliki ! mowie ci jeszcze majatek na tym zbijemy kurcze , przeczytałam majtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.10.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 majtki tez dobry pomysl... takie stringi, meskie slipki itp. z nampisem drukowanymi ZNIEWAGA na przodzie... to moze byc hit nadchodzacego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 majtki tez dobry pomysl... takie stringi, meskie slipki itp. z nampisem drukowanymi ZNIEWAGA na przodzie... to moze byc hit nadchodzacego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.10.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Ale fajowe, oswajanie ns. Prawie jak Saint-Exuepery czy jakoś tak. No ns daj się oswoić. Już tak długo jesteś na forum. No nie bój się nas. Daj się oswoić. Bo jak nie, cholero jedna, to kijem pogonimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.10.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 kroyena ale moze byc problem wiesz co powiedzial Lis do Malego ksiecia.... jak sie kogos osfoi stajesz sie za ta osobe odpowiedzialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.10.2006 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Ale fajowe, oswajanie ns. Prawie jak Saint-Exuepery czy jakoś tak. No ns daj się oswoić. Już tak długo jesteś na forum. No nie bój się nas. Daj się oswoić. Bo jak nie, cholero jedna, to kijem pogonimy. Twierdza Antoine de Saint-Exupery Obserwuj produkt Twierdza jest ostatnią książką Antoine a de Saint-Exupéry ego, który uważał ją za dzieło swego życia. Nie zdążył jednak jej ukończyć. Została wydana pośmiertnie w roku 1948. Jest to utwór wyłącznie medytacyjny, zawierający sumę doświadczeń i przemyśleń autora na temat nurtujących go problemów, a zwłaszcza relacji jednostki z sobą samą, społeczeństwem oraz Bogiem. Czerpiąc z tradycji i doświadczeń klasycznego humanizmu, Saint-Exupéry ukazuje tu najpełniej swoją filozofię stawania się i wzrastania człowieka, który rezygnuje z łatwej formy szczęścia, by osiągnąć wartości nieprzemijające i wypełnić swe powołanie do wielkości. Ten traktat moralny wzniosłością tematyki i muzycznością stylu przypomina wspaniałą prozę biblijną. Pisarz nadał książce formę utopii filozoficzno-społecznej: władca idealnego królestwa Berberów chce zbudować w sercu pustyni pewien społeczny ład, formę harmonijnej cywilizacji, w której jednostka - poprzez pracę oraz więzy ze światem i ludźmi - znalazłaby sprzyjający klimat do wydobycia z siebie wszystkich duchowych możliwości. Głównym celem władcy wznoszącego ową "twierdzę" jest więc człowiek, którego trzeba ukształtować, aby mógł stawić opór grożącym mu niebezpieczeństwom. http://www.google.pl ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.10.2006 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 kroyena ale moze byc problem wiesz co powiedzial Lis do Malego ksiecia.... jak sie kogos osfoi stajesz sie za ta osobe odpowiedzialny ""Zwłaszcza, że to, co najważniejsze, chyba na zawsze pozostanie nienazwane. Pozostanie nawet "niewidoczne dla oczu" (jak powiedział Lis do Małego Księcia). ...""www.google.pl jak sie kogos osfoi stajesz sie za ta osobe odpowiedzialny jestem sobie zwykłym szarym wtórnym analfabetą któremu minimalna ilość inteligencji jaką posiadam nie pozwala na przechwałki co kto zrobił kiedy i dlaczego bo do przedszkola chodziłem już zbyt dawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 06.10.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 przykro mi ale ja go quźwa nie rozumiem ............ nie pierwszy raz zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.10.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Cieszę się że ns wyróżnił moją skromną osobę do wypromowania własnej, martwi mnie jedynie styl tej promocji, bo jeśli już to wolałbym, żeby to odbyło się w bardziej szlachetnym tonie, tyle że wówczas ns nie mógłby się podkleić, bo woli on jednak uczestniczyć w wątkach podszytych aferami, kłotniami i wyzwiskami. no, nie marudź. Zawsze to jednak Ciebie wyróżnił, a nie na-ten-przyklad moja skromna osobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts