niktspecjalny 06.10.2006 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 przykro mi ale ja go quźwa nie rozumiem ............ nie pierwszy raz zresztą BO JA TEGO PO PROSTU KUŹWA NIE ROZUMIEM!!! A no i oczywiście wyjątków od tej zasady ... PS Nie chce mi sie pisać o co chodzi. Ale z chęcią bym się wyżył. http://www.google.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.10.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Zawsze to jednak Ciebie wyróżnił, a nie na-ten-przyklad moja skromna osobę Jesli masz z tym problem przyjdz do szpitala.Pomoge Ci . Nie takie ...sie leczylo ps.Dobrze , ze Majka nie ma podobnego charakteru do ns , bo juz by sie obrazila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.10.2006 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Cieszę się że ns wyróżnił moją skromną osobę do wypromowania własnej, martwi mnie jedynie styl tej promocji, bo jeśli już to wolałbym, żeby to odbyło się w bardziej szlachetnym tonie, tyle że wówczas ns nie mógłby się podkleić, bo woli on jednak uczestniczyć w wątkach podszytych aferami, kłotniami i wyzwiskami. no, nie marudź. Zawsze to jednak Ciebie wyróżnił, a nie na-ten-przyklad moja skromna osobę Mam propozycje odnośnie forum dotyczącą sprawy wyróżnień... Chodzi mi o to że każdy który ubiegałby się o wyróżnienie mógłby zgłosić swoją "kandydature" po czym użytkownicy forum głosowaliby czy dana osoba ma zostać wyróżniona czy też nie. http://www.google.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.10.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 kompletnie nie wiem co powiedzieć ... no a teraz ? rozjaśniło Ci się conieco ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 06.10.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 " ... im bardziej Puchatek zagladal do srodka , tym bardziej Prosiaczka tam nie bylo." Moim zdaniem ns nikogo nie obraza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.10.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Krolik jest madry - powiedzial Puchatek w zamysleniu. -Tak - przyznal Prosiaczek - Krolik jest madry. -I ma Rozum - rzekl Puchatek. -Tak - zgodzil sie Prosiaczek - Krolik ma Rozum. Nastapilo dlugie milczenie. -I mysle - ciagnal Puchatek - ze on dlatego nigdy nic nie rozumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.10.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Bardzo Rozbrykane Zwierzęta mówią "Jak-się-masz!" w taki sposób, że ma się zawsze pełne uszy piasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.10.2006 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 majtki tez dobry pomysl... takie stringi, meskie slipki itp. z nampisem drukowanymi ZNIEWAGA na przodzie... to moze byc hit nadchodzacego sezonu http://http://images3.fotosik.pl/192/78d1f2cdaa1d710a.jpg Znieważenie innej osoby jest nie tylko zachowaniem niegodnym, ale też przestępstwem skierowanym przeciwko godności osobistej człowieka. Zniewagą jest każde zachowanie uwłaczające tej godności, stanowiące przejaw lekceważenia oraz pogardy dla jednostki ludzkiej. Warto przypomnieć, że także w rozumieniu prawa cywilnego, dobra osobiste człowieka, w tym jego cześć, pozostają pod ochroną tego prawa niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach...W praktyce zniewaga najczęściej wypowiadana jest w formie wypowiedzi słownej - ustnej lub pisemnej. Sprawca w takiej sytuacji wypowiada pod adresem pokrzywdzonego znieważające go wulgaryzmy czy epitety. Jednak zniewagę równie dobrze można wyrazić za pomocą obrazu, np. złośliwej i poniżającej karykatury. Szczególnym sposobem popełnienia zniewagi jest wykorzystanie do tego celu środków masowego komunikowania.Przeważa pogląd, że zniewaga jako działanie o wyraźnie intencjonalnym celu nie może być popełniona poprzez zaniechanie. Nie jest więc zniewagą odmowa podania ręki, pominięcie w zaproszeniu na uroczystość prywatną czy publiczną. Nie stanowią też zniewagi w rozumieniu kodeksu karnego wypowiedzi o treści faktycznie znieważającej, ale sformułowane niepublicznie, bez obecności osoby znieważanej i bez zamiaru dotarcia w jakikolwiek sposób tej treści do pokrzywdzonego. W typowej sytuacji zniewaga [podobnie jak zniesławienie] podlega ściganiu z oskarżenia prywatnego. Sam pokrzywdzony decyduje wówczas o tym, czy wnieść oskarżenie czy może ścigania poniechać. majtki się nie obrażą dlatego je można znieważyć http://www.google.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.10.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 nawysciguwyscigowawyscigowkawyscigneławyscigowąwyscigowkenrtrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.10.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Krolik jest madry - powiedzial Puchatek w zamysleniu. -Tak - przyznal Prosiaczek - Krolik jest madry. -I ma Rozum - rzekl Puchatek. -Tak - zgodzil sie Prosiaczek - Krolik ma Rozum. Nastapilo dlugie milczenie. -I mysle - ciagnal Puchatek - ze on dlatego nigdy nic nie rozumie. Zochna... normalnie ... piekne (i prawdziwe) calkiem calkiem serio... nie obrazisz sie jak sobie to w sygnaturke wstrzele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.10.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Zochna... normalnie ... piekne (i prawdziwe) calkiem calkiem serio... nie obrazisz sie jak sobie to w sygnaturke wstrzele? nie chce miec sygnaturki zielonooka - mam nadzieje, ze nie przeze mnie sie tak wkurzylas a strzelaj sobie w sygnaturke Przepraszam,ze tak dlugo sie zastanawialam, ale dopiero dzisiaj tu zajrzalam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.10.2006 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 A można sobie zafasować nalepkę NIKTSPECJALNY ? Na samochód ? No, nie, moje ego by się wyprowadziło :) http://http://images3.fotosik.pl/198/7ce18c21e1a95772.jpg http://www.google.pl (majtki+samochód) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.10.2006 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Krolik jest madry - powiedzial Puchatek w zamysleniu. -Tak - przyznal Prosiaczek - Krolik jest madry. -I ma Rozum - rzekl Puchatek. -Tak - zgodzil sie Prosiaczek - Krolik ma Rozum. Nastapilo dlugie milczenie. -I mysle - ciagnal Puchatek - ze on dlatego nigdy nic nie rozumie. "Poczciwy, bury osiol Klapouchy stal sobie samotnie w zaroslach ostu na skraju Lasu, ze lbem zwieszonym do ziemi, i rozmyslal o sprawach tego swiata. Od czasu do czasu smetnie zapytywal samego siebie: "Dlaczego?" - to znowu: "Na co i po co?", a czasem znow myslal: "O tyle, o ile", a niekiedy sam nie wiedzial, o czym wlasciwie rozmyslal." http://www.google.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 10.10.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 [quote name="niktspecjalny [quote"Poczciwy, bury osiol Klapouchy stal sobie samotnie w zaroslach ostu na skraju Lasu, ze lbem zwieszonym do ziemi, i rozmyslal o sprawach tego swiata. Od czasu do czasu smetnie zapytywal samego siebie: "Dlaczego?" - to znowu: "Na co i po co?", a czasem znow myslal: "O tyle, o ile", a niekiedy sam nie wiedzial, o czym wlasciwie rozmyslal." [/quote] http://www.google.pl Taa.. i ta sytuacja jako żywo coś mi przypomina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.10.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Zochna... normalnie ... piekne (i prawdziwe) calkiem calkiem serio... nie obrazisz sie jak sobie to w sygnaturke wstrzele? nie chce miec sygnaturki zielonooka - mam nadzieje, ze nie przeze mnie sie tak wkurzylas a strzelaj sobie w sygnaturke Przepraszam,ze tak dlugo sie zastanawialam, ale dopiero dzisiaj tu zajrzalam .. ale wlasnie nie moge bo... za długa i dlatego sie wkurzylam jak nie ta to zadna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.10.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Zawsze to jednak Ciebie wyróżnił, a nie na-ten-przyklad moja skromna osobę Jesli masz z tym problem przyjdz do szpitala.Pomoge Ci . Nie takie ...sie leczylo , to mnie sie udało jakoś wyjść ze szpitala, skoro mam tam przyjść no, Zochna, bierz ze mnie przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniqa_1977 12.10.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Kurcze - wklejanie zdjęć - ba! nawet dodawanie do nich podpisów - idzie Ci ns tak ladnie, że naprawdę aż trudno uwierzyć, że zwykłej wiadomości ze skrzynki nie byłeś w stanie skopiować i wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 13.10.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 A można sobie zafasować nalepkę NIKTSPECJALNY ? Na samochód ? No, nie, moje ego by się wyprowadziło :) a może NEFER NIKTSPECJALNY niewiem o co chodzi, więc pozdrawim wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 14.10.2006 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 A można sobie zafasować nalepkę NIKTSPECJALNY ? Na samochód ? No, nie, moje ego by się wyprowadziło :) a może NEFER NIKTSPECJALNY niewiem o co chodzi, więc pozdrawim wszystkich:) Na forum by to raczej byl mezalians. W realu nie chce sobie wyobrazac , aby nikogo nie urazic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.10.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 A można sobie zafasować nalepkę NIKTSPECJALNY ? Na samochód ? No, nie, moje ego by się wyprowadziło :) a może NEFER NIKTSPECJALNY niewiem o co chodzi, więc pozdrawim wszystkich:) Chyba musiałam Ci wybitnie podpaść :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts