Majka 14.10.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 A można sobie zafasować nalepkę NIKTSPECJALNY ? Na samochód ? No, nie, moje ego by się wyprowadziło :) a może NEFER NIKTSPECJALNY niewiem o co chodzi, więc pozdrawim wszystkich:) Chyba musiałam Ci wybitnie podpaść :) ścierasz z nim poglądy w innym we wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.10.2006 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 A można sobie zafasować nalepkę NIKTSPECJALNY ? Na samochód ? No, nie, moje ego by się wyprowadziło :) a może NEFER NIKTSPECJALNY niewiem o co chodzi, więc pozdrawim wszystkich:) Chyba musiałam Ci wybitnie podpaść :) ścierasz z nim poglądy w innym we wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.10.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 A można sobie zafasować nalepkę NIKTSPECJALNY ? Na samochód ? No, nie, moje ego by się wyprowadziło :) a może NEFER NIKTSPECJALNY niewiem o co chodzi, więc pozdrawim wszystkich:) Chyba musiałam Ci wybitnie podpaść :) ścierasz z nim poglądy w innym we wątku nie zauważyłam.... ale jestem tak wredna, że mogło się zdarzyć ...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 17.10.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Nefer poczytaj sobie to /w całosci/ http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=78813 i juz będziesz wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
steveorginal 17.02.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 A MOŻE "niktspecjalny" to ten sam użytkownik co "madzia1410" tyle samo jadu w wypowiedziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 17.02.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 A MOŻE "niktspecjalny" to ten sam użytkownik co "madzia1410" tyle samo jadu w wypowiedziach Oj, to już drugi wątek, który odgrzebałeś, coby oceniać ludzi (pierwszy z Malwinką) Uważaj, bo i Ciebie ocenią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.02.2007 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 A MOŻE "niktspecjalny" to ten sam użytkownik co "madzia1410" tyle samo jadu w wypowiedziach powiem ja długi...goń sie.Chyba o ten jad ci chodziło odnawiajac ten watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.02.2007 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 serdeczne podziekowanie dla redakcji za przeniesienie tego watku w to miejsce.W jakim celu jezeli można zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.02.2007 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 A MOŻE "niktspecjalny" to ten sam użytkownik co "madzia1410" tyle samo jadu w wypowiedziach widze ,ze nie tylko młoda to jeszcze potrafi konkretnie zasra...c watek.Nieładnie.acha! prosze powiedzieć mi ciemnej masie co to za baniak szklany na ladzie w kuchni koło okna ,mnie sie to kojarzy z pojemnikiem na musli ,ciekawam co to jest . trzymaj sie tej swojej mowy ma tyle kop...y co wąż jadu. nie pozdrawiam bo mnie zajezyłas i to w ostatnia sobote karnawału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts