Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

100-110mkw. za 200 tys mozliwe czy nie?

Marek f

Recommended Posts

hehe, wg. mnie to topic powinien zmienic nazwe z " 100-110mkw. za 200 tys mozliwe czy nie?" na:" 100-110mkw. za 150 tys mozliwe czy nie? " - bo mimo, ze wiele osob pisze, ze ich dom to 300-400tys. i jeszcze malo, to czytajac dzienniki budowy, oferty firm to suma 2 tys. zl za metr jest jak najbardziej realna i nie trzeba sie az tak super gimnastykowac by sie w tym zmiescic - natomiast wlasnie jakies 1200-1500zl to juz jest pewna "zabawa" i warto o tym rozmawiac i kombinowac "jak tego dokonac" :) :)

Pzdr.

vib

• Odpowiedzi 63
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zapomniałam dodać że w cenie jest tez wykonanie doprojektowanego przylegającego do domu garażu dwustanowiskowego....no i gabarytów domku :oops: .....pow.użytkowa po podniesieniu ścianki kolankowej to 130m2 , a garaż ma ok.30m2. ja też mysle, że 25000 to nie jest jakaś wielka kwota za taką pracę. Mam nadzieję zamknąc stan surowy zadaszony kwotą 80.000zł :D .

• 1 month później...
czlowieku za 200tys spokojnie dasz rade , ja mam mniej i stawiam 106 m2 i zero problemu tylko musze sie pilnowac, materialy mam spoko ale robocizna to raczej dobrzy znajomi i rodzina.Material mam prawie na caly dom.106m2 z wykonczeniem(panele, plytki, schody drewniane)zero marmurow dam rade 120/130 tys i tego jestem pewny.Najlepiej nie zwracaj uwagi na pesymistow bo oni nic nie robia sami tylko firmy, firmi i tyle :) pamietaj LUZIK :lol: