monia-25 03.10.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Witam serdecznie, Chodź na studiach miałam trochę prawa budowlanego i nie tylko władze w naszych organach samorządowych zawsze mają własne interpretacje dlatego pomysł by stworzyć taki nowy temat. Ja prosiłam bym o wsparcie jeśli ktokolwiek wie cokolwiem na temat meldunków . Zamierzam kupić dom na działce 700 m, ładny choć w projekcie nazwany letniskowym to spełnia wymogi powszechnie uznane do zamieszkania całorocznego, staram się więc też o meldunek stały. Dziąłk na której jest postawiony w myśl planów zagospodarowani przestrzennego właściwe planów tam niema jest studium zwie ten teren : pod rozwój rekreacji" Zwróciłam się z oficjalnym pismem do gminy tejże miejscowości z wnioskiem o stałe zameldowanie i czekam za odpowiedzią, sprawę wyjasniaj juz tydzień bo potrzebują opinni prawnika czy ktoś wie może czemu jejst to sprawa tak dziwna i gdzie w prawie jest przepis zakazujący meldunku stałego wprost na takiej działce? Proszę o wsparcie monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 04.10.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 monia-25: Prawo i pieniądze! No i funkcja "szukaj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts