mk3 03.10.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Tydzien temu położyli ma na balkonie gres z 5mm fuga wczoraj zauwazyłem że jedna z fug na całej długosci ma mikro pękniecie co robic przejechac to jeszcze raz fugą czy całkowicie wyczyscic stara fugę i położyć na nowo boje sie że podczas zimy do tego pęknięcia wleje sie woda a mróż zrobi juz swoje pod balkonem mam koncik jadalny, a moze przejechać to silikonem lub czymś innym poradzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 03.10.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 impregnagt silkonowy do płytek i fug Ceresit CT 10 uszczelni, kryje rysy do 0,2 mm Mapei Sopro też mają coś podobnego PS zastanawia mnie przyczyna pękniecia i temu bym sie przyjrzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk3 03.10.2006 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 a nie wystarczy przejechac tego jeszcze raz fuga bo mi jej troche zostało ps fuga firmy Mapei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 03.10.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 zbyt cieńka warstwa fugi odparzy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kristoferes 18.08.2015 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Tydzien temu położyli ma na balkonie gres z 5mm fuga wczoraj zauwazyłem że jedna z fug na całej długosci ma mikro pękniecie co robic przejechac to jeszcze raz fugą czy całkowicie wyczyscic stara fugę i położyć na nowo boje sie że podczas zimy do tego pęknięcia wleje sie woda a mróż zrobi juz swoje pod balkonem mam koncik jadalny, a moze przejechać to silikonem lub czymś innym poradzcie Witam Mam podobny problem. Na balkonie widzę w paru miejscach mikropęknięcia i takie dziurki grubości igły w fudze. Kupiłem impregnat HG SUPER OCHRONA FUG. Nada się do zabezpieczenia przeciwwilgociowego? Ile razy mam go położyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 18.08.2015 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Jeżeli jest odspojone, gdzieś tam w głębi, to może nie pomóc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annakatarzyna 11.08.2024 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia W dniu 3.10.2006 o 21:54, mk3 napisał: a nie wystarczy przejechac tego jeszcze raz fuga bo mi jej troche zostało ps fuga firmy Mapei Witam.Ja bym nie szukała przyczyny w"czymś".Ja również użyłam fugi Ultracolor plus Mapei i ten sam problem pojawił się u mnie.Pękniecia niektóre mikro inne ciut większe pojawiły się w kilkunastu miejscach na tarasie Złożona przeze mnie reklamacja wyglądała tak- że przyjechał doradca techniczny w sposób nie profesjonalny podszedł do tematu( pobrał próbkę fugi,nie zabezpieczył jej i na odchodne usłyszałam,że i tak reklamacja zostanie odrzucona).. no i została.A ja zostałam z 35 m.kwadratowymi tarasu i ze swoim problemem.Jedni doradzają właśnie Delfina inni żywicę a jeszcze inni zastosowanie renowatora i impregnatu do fug.Dodam wszystkich specyfików jest,że głowa boli...jedne droższe inne tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts