maja_mp 04.10.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Sporo tematów już przejżałam ale nie znalazłam nic na temat urządzenia kącika pod schodami ażurowymi. Mam przedpokój o wymiarach 4,6x3,10. Oczywiście, jak na przedpokój przystało ma sporo drzwi i innych takich: * na krótszych ścianach, na przeciwko siebie drzwi wejściowe duże -115cm oraz wejście do salonu (to już bez drzwi-sam otwór) * na dłuższych drzwi do gabinetu a po drugiej stronie schody tzw.jednozabiegowe oraz drzw do łazienki * dodatkowo schody są podtrzymywane przed drewniany słup, bo jak przystało na stary przedwojenny dom niespodzianek sporo było min.przesunięta ściana nośna i co teraz? Zastanawiam się nad umieszczeniem tam lustra, wieszaka na ubrania oraz może jakieś pufy czy coś-najlepiej z tzw.kowalstwa artystycznego. Nie chciałabym zabudowywać-oboje lubimy przestrzeń. Zaczęliśmy się zastanawiać teraz bo dotychczasowe doświadczenia pokazały, że lepiej być nadgorliwym - są banalne rzeczy, na ktorych realizację czekamy po 2 m-ce . Miał ktoś podobny dylemat a może propozycje jakieś, jak najlepiej wykorzystać ten kącik pod schodami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGIENKA 04.10.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Mam identyczny problem.Dom przedwojenny, przedpokój o podobnych wymiarach, na każdej ścianie drzwi (wejściowe - 115 cm, do salonu, do łazienki i do kuchni) i dodatkowo schody, z tym, że całe drewniane.Jak na razie pod schodami nasza malamutka ma legowisko, ale już niedługo wyprowadza się do własnego "m". Wcześniej stała tam szafka z butami, ale nie był to dobry pomysł, podobnie jak wieszak z ubraniami (opadający kurz)Planuję, aby pozotawić tę przestrzeń niezagospodarowaną. Może jakiś sztuczny kwiat, wazon, stojak na parasol. W ten sposób przestrzeń ta będzie łatwiejsza w utrzymaniu czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja_mp 12.10.2006 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Ale gdzieś muszę mieć kąt na buty czy powieszenie kurtki tylko gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts