ankalenka 04.10.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 czy ktoś wie gdzie kupić taką w okolicach W-wy?sprawdziłam wszelkie dostępne źródła, łącznie ze Związkiem Szkółkarzy, jak ktoś już ewentualnie ma taką, to nie sprzedaje pospólstwu tylko hurtowo, a ja potrzebuję tylko 2 sztuki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 05.10.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 A czy widziałeś ją kiedy jest dorosła? Ma tak drobniutkie te listeczki że az zbyt drobne i drzewo sprawia wrażenie łysawego. Ale oczywiście to tylko moje wrażenie. Kiedyś chyba widziałam ją w centrum ogrodniczym Melon przy ul Puławskiej. A jak nie mają to można ich poprosić czy by nie kupili dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts