Alma_ 04.10.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Co o nich sądzicie?Sprawdzają się, dobrze się użytkują czy może wręcz przeciwnie?Jesteście z nich zadowoleni? Jedna taka bardzo pasuje mi wymiarami do łazienki, ale cena nie jest niska i zastanawiam się, czy warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkrenz 04.11.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Mi tez wanna Ruben pasowala wymiarami. Kupilem i nie zaluje, mam ja od pol roku, jest ok, choc nie korzystam z niej zbyt zbyt intensywnie, bo w tej samej lazience mam tez kabine. Njaczesciej pluskaja sie w niej Krzys (3) i Jas (5) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 16.11.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 mercedes musi kosztować więcej od np. fiata 126p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts