Marek Sza. 04.10.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Witam Wiecie może czy czarny (lub szary) kolor desek na wierzchu zawsze oznacza że są do kitu, czy też może to być zdrowe drewno z nieszkodliwym nalotem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiho 04.10.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 To zależy ile lat maja te deski,z czasem każda niepomalowana deska będzie szara,jest to tylko powierzchniow a zmiana barwy,wystarczy przetrzeć papierem albo strugnąć heblem i pod sppodem powinno być jasne drewno,jeżeli jest dalej ciemne to grzyb o ile nie jest to czarny dąb?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Sza. 04.10.2006 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 no to trochę mi lepiej bo nie mogę dziś wyjść z pracy a moja inteligentna ekipa nie wzięła przygotowanych eleganckich krokiewek pod okna dachowe, tylko takie grube deski które kupiłem na szalowanie tarasu.Z tego co z odległości pamiętam to w środku są zdrowe - oni też niby twierdzą że są OK, ale jakoś w ich zapewnienia wiary mi brak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts