Alma_ 04.10.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Czy 53,10 netto za m2 parkietu przemysłowego merbau 15 x 10-40 x 300 to tanio, drogo czy w sam raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aztec 04.10.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Coś chyba pomieszałaś.Pierwszy wymiar z reguły to grubość, drugi szerokość, trzeci długość. Jeśli to co napisałaś jest prawdą to Twoja przemysłówka jest o różnej szerkości. Jeśli będzisz ją kładła na siatce to ok, jeśli luzem to za jaj położenie zapłacisz http://www.calshop.biz/smiles/shocked8.gif... troszkę więcej.PSCena 53 netto jest całkiem normalna, no może odrobinę niższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alma_ 04.10.2006 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Nie pomieszałam. Deseczki będą szerokości od 10 do 40 mm, oczywiście wszystkie tej samej , ale nie wiem jeszcze jakiej Będę chciała kłaść "na dziko" (przy okazji - ile taka przyjemność realnie kosztuje?). Czyli żadna okazja, szukać dalej? Mam szansę znaleźć taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aztec 05.10.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Zawsze wydawało mi się, że przemysłówka ma ok. 18-20mm szerokości. Jeśli Twoje merbau może mieć nawet 40mm to podchodzi już pod parkiet. Układanie na dziko jest sporo droższe i obawiam się że przy klepce o szerokości 20 będzie dużo wyższa cena (przy 40 może być korzystniejsza). Ja chciałem iść ekonomicznie i zrobić przemysłówkę 20mm (ale tylko na dziko), ale mój parkieciarz zażyczył sobie stawkę razy 2 i zrezygnowałem. Wyszłoby prawie na to samo. (mam deski 15/90/mix) Poszukaj jakiegoś godnego zaufania, tylko i wyłącznie z polecenia rzemieślinika i zapytaj o cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alma_ 05.10.2006 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Szukam własnie, ale jakoś nikt nie chce polecać... Masz może kogoś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aztec 05.10.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Skąd jesteś? Z Poznania mogę Ci polecić dobrego fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts