halik 04.10.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Witam. Jestem współwłaścicielem działki rolnej o powierzchni 0,50 ha. razem współwłaścicieli jest 4 po 25% udziału. Jak mam się zabrać do podziału. wszyscy współwłasciciele zgadzają się na podział. działka nie ma planu zagospodarowania, w studium jest teren zagospodarowania wiejskiego. w przyszłości chcemy ( współwłaściciele ) postawić na tym terenie budynki mieszkalne. jak mam się zabrać do podziału, czy gmina może robić jakieś problemy? w KW jest to grunt orny a w rejestrze gruntów 0,28- grunty orne, 0,19- pastwiska trwałe, 0,03 użytki rolne zabudowane Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viktoria271199 05.10.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 witam, przeczytaj inny watek o warunkach zabudowy. jesli dobrze zrozumialem dzialki rolnej na dzien dzisiejszy nie mozna podzielic na mniej jak 3000 m/2. to znaczy u ciebie (5000 m/2) jest podzial niemozliwy. albo zapytaj o to oskar0259 . zycze powodzeniawyciag-bud http://www.wyciagi-budowlane.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts