ml45 04.10.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 witamjak w temacie mam prośbę do tych, którzy mają donice, miejsca na nie lub np. na żwirek (ozdoba) w łazience na równi z podłogą. proszę o zdjęcia lub o ino jak to robiliście i czy to praktyczne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 04.10.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 doniczka na podłodze?? trzeba wziąć szufelkę, zmiotkę i pozbierać skorupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja_mp 04.10.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Chodzi pewnie o coś w tym stylu http://www.paradyz.com.pl/images/gallery/big/00337.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ml45 04.10.2006 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 nie na podlodze tylko w podlodze, jestem jeszcze przed wylewkami i planuje w kilku miejscach nie dawac izolacji tylko zrobic dziury 10 cm na zwirek i kaktusy... moze ktos tez tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 04.10.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Chodzi pewnie o coś w tym stylu http://www.paradyz.com.pl/images/gallery/big/00337.jpg fajne , szkoda ze wczesniej nie widzialam , zrobilamy cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ml45 04.10.2006 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 właśnie tak ojejku dzięki za to zdjęcie, teraz czekam na opinie kogoś kto tak ma pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja_mp 04.10.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Mnie się też podoba coś na ten styl, chciałabym sobie tak zrobić pod oknem w łazience ale zastanawiam się, czy nie lepiej zrobić takie "korytko", wsypać tam zwirek a jak mi sie znudzi to po prostu wyniosę i po krzyku -sama nie wiem. Ciekawa jestam, jak to się sprawdza w praktyce. Mam jeszcz kilka http://www.muratordom.pl/obrazki/obrazki_mdom/lazienka-1.jpg http://www.ukbw.com/images/suites/Heritage/suites_heritage_m3.jpg http://katalog.tubadzin.pl/kolekcje/minimal.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 05.10.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 tak sobie tyko zartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NUTKA 05.10.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Dzieki ml45 za pomysl z roslinkami. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 06.10.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Nowatorskie podejście bardzo mi sie podoba- wklej zdjęcie jak już będzie "po wszystkim" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ml45 07.10.2006 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 szukam kogos kto ma takie rozwiaanie - chciałabym sie zapytać jak to sie sprawdza w praktyce, jak z czyszczeniem żwirku itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ml45 12.10.2006 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 witam i podciągam wątek, może jednak ktoś się wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 13.10.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Nie mam takiego rozwiązania, więc jak się sprawuje trudno mi prorokować. Jestem za leniwa. Widziałam tylko coś podobnego - potrzebujesz zagłebienie w podłodze (problem w stropie więc raczej nie na piętrze, trzeba przewidzieć to na etapie projektowania i budowy w ewent. podłodze na gruncie). Do środka wstawiasz coś ala doniczka i przykrywasz otoczakami. Otoczaki możesz zawsze wsadzić do michy i wypłukać = 0 problemów. Doniczka musi być niższa niż głebokość zagłebienia i mniejsza żeby to wyciągnąć. W wolną przestrzeń znowu otoczaki. Może lepiej zamiast ziemi mieć te rośliny w takich żelach do roślin. Pytanie bardziej do ogrodników i kwiaciarzy niż do "wnętrzarzy". Można też nie mieć tego na poziomie podłogi (ale połowa bajeru znika) i takie zagłebienie mieć w czymś zabudowanym. Pamiętać trzeba jednak o świadomie dobieranej wielkości roślin - im większe tym efektowniejsze, ale też mniej stabilne i wymagające większego pojemnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ml45 09.11.2006 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 dzięki magdalenaczekam dalej na opinie użytkownikówpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.11.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 hmmm...my chcemy w podłodze umieścić wannę, ale to już nie to samo. Chociaz na podobnej zasadzie. Ale te kwiaty bajka Musze pokazać mężowi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 10.11.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Ja mogę wypowiedzieć się tylko w temacie wpuszczanej wanny, bo taką mają zanjomi i klną na czym ziemia stoi. Chodzi oczywiście o mycie, ale oni sprzatają sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.11.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Monika, o tym nie pomyślałam, a to ja będę wannę myć...kurcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts