Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mąż na Forum !!!

Mała_czarna

Recommended Posts

Taki to ma fach w rękach.

taaaaak, szkoda tylko, że do fizjoterapeuty nieczesto chodzą atrakcyjne 20 - latki :wink: :D

Oj chodzą , chodzą , a jakie kolejki są :D

A najbardziej chodliwy jest u mlodych dziewczyn masaz ud i posladkow .

A ja myslałam, że "dla przyjemności" to się do masażysty chodzi.

A do fizjoterapeuty z jakimś problemem... No chyba że mają zbyt wyeksploatowane pupy...to i zabiegi wzmacniające się przydadzą :wink:

one mowia ze maja cellulit :lol:

p.s. fizykoterapeuta

• Odpowiedzi 84
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Teraz akurat mam przerwę, więc zaglądam do Was.

Czyżby mnie to zaczynało wciągać? :wink:

uwazaj, uwazaj, bo maz bedzie zazdrosny :lol: :wink:

Ja mam chociaż wytłumaczenie: taką mam pracę i zawód :D :D

A co do zazdrości o formum - to nie przesadzajcie, między nami jest tylko ta zdrowa : damsko-męska (mam nadzieję) :wink:

Taki masażyk chyba by mi się przydał, (szczególnie pupy), bo mam siedzącą pracę :D :D

Trzeba męża poprosić :wink:

I tytaj należy mężusia publicznie pochwalić: masuje świetnie!!!

Jak wrócę z pracy - od progu będę się DOMAGAĆ :p A może niech najpierw ściąnie pocztę haha :wink:

Teraz akurat mam przerwę, więc zaglądam do Was.

Czyżby mnie to zaczynało wciągać?

Musimy cie ostrzec...to uzaleznia :o :lol:

Wiem, niestety. Chociaż ja chyba nie jestem taka podatna na nałogi :D

• 2 months później...
Czy Wasi mężowie też siedzą godzinami na Forum?

! :lol:

Oj tylko nie to :D Zresztą ja zajmowałam się budową domu i jakoś bez żalu oddał mi pałeczkę.

Jak na razie okupuje allegro (motoryzacja) i motogratka :wink:

A co...niech każdy ma troszkę swojego terenu 8)

Kuleczka, to tak jakbym o swoim mężu czytała. Ja zajmuję się budową, a on ciągle na aukcjach samochodowych. Kurcze żeby tam 407 chciał dla mnie wypatrzyć :D

Czy Wasi mężowie też siedzą godzinami na Forum?

A mogliby budować..........

Tylko sobie nie pomyślcie, że narzekam na mojego mężusia! :lol:

Forum moje goru!!!!!!!!to haso mojego narzeczonego,choc ja szczerze mowiac tez sie wciagnelam:):)tu nawet bywa wesolo:)

Forum jeszcze zniose,ale wizyty w Castoramie poprostu mnie wkurzaja!!Moglby tam chodzic godzinami-pod tym wzgledem jest straszny!!!!!

Forum jeszcze zniose,ale wizyty w Castoramie poprostu mnie wkurzaja!!Moglby tam chodzic godzinami-pod tym wzgledem jest straszny!!!!!

Kamusiu, Twój narzeczony pod tym względem jest całkowicie normalny :wink: :D

Chodzenie po Castoramie jest znacznie ciekawsze niż nawiedzanie kolejnych sklepów z damską odzieżą :)

Pewnie zaraz mi się dostanie :wink: :D

Chodzenie po Castoramie jest znacznie ciekawsze niż nawiedzanie kolejnych sklepów z damską odzieżą :)

Ja tez lubie Castorame pod warunkiem ze mamy liste i wiemy czego potrzebujemy,a tak bywa niestety tylko czasmi...On uwielbia chociaz sobie podotykac srubki,szpadelki i inne wynalazki i zawsze potrzebuje tysiaca rzeczy bez ktorych do tej pory jakos sobie radzil!

Musze napisac prosbe do Castoramy o wstawienie jakiejs laweczki dla umeczonych zon w szpileczkach:):):)

Ja tez lubie Castorame pod warunkiem ze mamy liste i wiemy czego potrzebujemy,a tak bywa niestety tylko czasmi...On uwielbia chociaz sobie podotykac srubki,szpadelki i inne wynalazki i zawsze potrzebuje tysiaca rzeczy bez ktorych do tej pory jakos sobie radzil!

Musze napisac prosbe do Castoramy o wstawienie jakiejs laweczki dla umeczonych zon w szpileczkach:):):)

Ja Twojego narzeczonego doskonake rozumiem. Swój chłop :) A ławeczkę mogli by zrobić.