Agnieszka1 06.10.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Taki to ma fach w rękach. taaaaak, szkoda tylko, że do fizjoterapeuty nieczesto chodzą atrakcyjne 20 - latki Oj chodzą , chodzą , a jakie kolejki są A najbardziej chodliwy jest u mlodych dziewczyn masaz ud i posladkow . A ja myslałam, że "dla przyjemności" to się do masażysty chodzi. A do fizjoterapeuty z jakimś problemem... No chyba że mają zbyt wyeksploatowane pupy...to i zabiegi wzmacniające się przydadzą one mowia ze maja cellulit p.s. fizykoterapeuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.10.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 hehehe kontrola skończona M_c zostań na dłużej ... tutaj naprawdę jest fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mała_czarna 06.10.2006 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Taki masażyk chyba by mi się przydał, (szczególnie pupy), bo mam siedzącą pracę Teraz akurat mam przerwę, więc zaglądam do Was. Czyżby mnie to zaczynało wciągać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.10.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Teraz akurat mam przerwę, więc zaglądam do Was. Czyżby mnie to zaczynało wciągać? uwazaj, uwazaj, bo maz bedzie zazdrosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mała_czarna 06.10.2006 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 hehehe kontrola skończona M_c zostań na dłużej ... tutaj naprawdę jest fajnie Ciekawe co na to mój mężuś? Czy on się też ucieszy ? Na razie mogę tylko obiecać, że będę zaglądać, jak mi tylko czas w pracy pozwoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 06.10.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 p.s. fizykoterapeuta Ajm sory Nie doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mała_czarna 06.10.2006 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Teraz akurat mam przerwę, więc zaglądam do Was. Czyżby mnie to zaczynało wciągać? uwazaj, uwazaj, bo maz bedzie zazdrosny Ja mam chociaż wytłumaczenie: taką mam pracę i zawód A co do zazdrości o formum - to nie przesadzajcie, między nami jest tylko ta zdrowa : damsko-męska (mam nadzieję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 06.10.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Taki masażyk chyba by mi się przydał, (szczególnie pupy), bo mam siedzącą pracę Trzeba męża poprosić Teraz akurat mam przerwę, więc zaglądam do Was. Czyżby mnie to zaczynało wciągać? Musimy cie ostrzec...to uzaleznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.10.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Czasami mija. Ale łyknij czada w tzw towarzystwie. To jest jazda na zimowe wieczory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mała_czarna 06.10.2006 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Taki masażyk chyba by mi się przydał, (szczególnie pupy), bo mam siedzącą pracę Trzeba męża poprosić I tytaj należy mężusia publicznie pochwalić: masuje świetnie!!! Jak wrócę z pracy - od progu będę się DOMAGAĆ A może niech najpierw ściąnie pocztę haha Teraz akurat mam przerwę, więc zaglądam do Was. Czyżby mnie to zaczynało wciągać? Musimy cie ostrzec...to uzaleznia Wiem, niestety. Chociaż ja chyba nie jestem taka podatna na nałogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mała_czarna 06.10.2006 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Czasami mija. Ale łyknij czada w tzw towarzystwie. To jest jazda na zimowe wieczory. Zima - to narty!!! Chociaż to towarzystwo coraz bardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila79 14.12.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Czy Wasi mężowie też siedzą godzinami na Forum? ! Oj tylko nie to Zresztą ja zajmowałam się budową domu i jakoś bez żalu oddał mi pałeczkę. Jak na razie okupuje allegro (motoryzacja) i motogratka A co...niech każdy ma troszkę swojego terenu Kuleczka, to tak jakbym o swoim mężu czytała. Ja zajmuję się budową, a on ciągle na aukcjach samochodowych. Kurcze żeby tam 407 chciał dla mnie wypatrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamusia 20.12.2006 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Czy Wasi mężowie też siedzą godzinami na Forum? A mogliby budować.......... Tylko sobie nie pomyślcie, że narzekam na mojego mężusia! Forum moje goru!!!!!!!!to haso mojego narzeczonego,choc ja szczerze mowiac tez sie wciagnelam:):)tu nawet bywa wesolo:) Forum jeszcze zniose,ale wizyty w Castoramie poprostu mnie wkurzaja!!Moglby tam chodzic godzinami-pod tym wzgledem jest straszny!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.12.2006 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Forum jeszcze zniose,ale wizyty w Castoramie poprostu mnie wkurzaja!!Moglby tam chodzic godzinami-pod tym wzgledem jest straszny!!!!! Kamusiu, Twój narzeczony pod tym względem jest całkowicie normalny Chodzenie po Castoramie jest znacznie ciekawsze niż nawiedzanie kolejnych sklepów z damską odzieżą Pewnie zaraz mi się dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamusia 21.12.2006 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Chodzenie po Castoramie jest znacznie ciekawsze niż nawiedzanie kolejnych sklepów z damską odzieżą Pewnie zaraz mi się dostanie Ja tez lubie Castorame pod warunkiem ze mamy liste i wiemy czego potrzebujemy,a tak bywa niestety tylko czasmi...On uwielbia chociaz sobie podotykac srubki,szpadelki i inne wynalazki i zawsze potrzebuje tysiaca rzeczy bez ktorych do tej pory jakos sobie radzil! Musze napisac prosbe do Castoramy o wstawienie jakiejs laweczki dla umeczonych zon w szpileczkach:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.12.2006 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Chodzenie po Castoramie jest znacznie ciekawsze niż nawiedzanie kolejnych sklepów z damską odzieżą Pewnie zaraz mi się dostanie Ja tez lubie Castorame pod warunkiem ze mamy liste i wiemy czego potrzebujemy,a tak bywa niestety tylko czasmi...On uwielbia chociaz sobie podotykac srubki,szpadelki i inne wynalazki i zawsze potrzebuje tysiaca rzeczy bez ktorych do tej pory jakos sobie radzil! Musze napisac prosbe do Castoramy o wstawienie jakiejs laweczki dla umeczonych zon w szpileczkach:):) Ja Twojego narzeczonego doskonake rozumiem. Swój chłop A ławeczkę mogli by zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 21.12.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 A ławeczkę mogli by zrobić. Juz sa laweczki I darmowe samochodziki dla dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.12.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 [Chodzenie po Castoramie jest znacznie ciekawsze niż nawiedzanie kolejnych sklepów z damską odzieżą A sklepy z damską bielizną to pies ? Tam bywa przecież przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 21.12.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Maxi złoto Ziemi Polskiej - jakże byłoby tam przyjemnie po zlikwidowaniu przebieralni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 21.12.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 [Chodzenie po Castoramie jest znacznie ciekawsze niż nawiedzanie kolejnych sklepów z damską odzieżą A sklepy z damską bielizną to pies ? Tam bywa przecież przyjemnie To tak jak ze znajomymi: do niektorych sie chodzi (z przyjemnoscia), a u niektorych bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts