Rafal_G-ce 05.10.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Mąż mojej zony ostatnio mniej tu przebywa, choc i tak podobno za długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 05.10.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 mąż mojej żony często i sporo siedzi na forum ... A nie pisalem Ci juz gdzies, ze mamy podobne zony? Nawet mezow maja podobnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.10.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 A czy Wasze połówki wiedzą, jakie macie nicki na forach, na których się udzielacie? Mój mąż chyba tak, ale go o to nie pytam na wszelki wypadek. chyba zna moje imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 05.10.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 mąż mojej żony często i sporo siedzi na forum ... A nie pisalem Ci juz gdzies, ze mamy podobne zony? Nawet mezow maja podobnych... A może macie tę samą żonę?? A one tych samych mężów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 05.10.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 mąż mojej żony często i sporo siedzi na forum ... A nie pisalem Ci juz gdzies, ze mamy podobne zony? Nawet mezow maja podobnych... A może macie tę samą żonę?? A one tych samych mężów? Czy chcesz przez to powiedziec, ze mam jeszcze jedna pare tesciow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 05.10.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 mąż mojej żony często i sporo siedzi na forum ... A nie pisalem Ci juz gdzies, ze mamy podobne zony? Nawet mezow maja podobnych... A może macie tę samą żonę?? A one tych samych mężów? Czy chcesz przez to powiedziec, ze mam jeszcze jedna pare tesciow? Hmmm teściow jak teściów , jeszcze jedna teściowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.10.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 ale o zo chooooodzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 05.10.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 ale o zo chooooodzi ?? jak zawsze o to samo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.10.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 ale o zo chooooodzi ?? jak zawsze o to samo !! hmmmm dalej nie do konca wiem przy czym ograniczyłaś wybór do seksu i kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 05.10.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 ale o zo chooooodzi ?? jak zawsze o to samo !! hmmmm dalej nie do konca wiem przy czym ograniczyłaś wybór do seksu i kasy ale jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o kasę PODOBNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 05.10.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 ale o zo chooooodzi ?? jak zawsze o to samo !! hmmmm dalej nie do konca wiem przy czym ograniczyłaś wybór do seksu i kasy chodzi o to ze teraz legalnie mozesz sypiac z drugą zoną ale musisz za to płacić na jej utrzymanie Czyli dokładnie jak napisałeś SEX I KASA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 05.10.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 ale o zo chooooodzi ?? jak zawsze o to samo !! hmmmm dalej nie do konca wiem przy czym ograniczyłaś wybór do seksu i kasy chodzi o to ze teraz legalnie mozesz sypiac z drugą zoną ale musisz za to płacić na jej utrzymanie Czyli dokładnie jak napisałeś SEX I KASA Ooo kolega zorientowany czyli rozumiem że kolega ma już to za sobą, żony dwie czy trzy czy siedem to każda wyciąga kasę na maksimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mała_czarna 05.10.2006 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Niestety nie mogę napisać nicka mojego mężusia, bo powiedziałby że Go oczerniam A tak nawiasem mówiąc, to chyba coś skumał, a to miała być prowokacja... służb specjalnych A może spróbujecie wytypować mojego męża na Forum Tylko nie przesadzajcie zbytnio....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Niestety nie mogę napisać nicka mojego mężusia, bo powiedziałby że Go oczerniam A tak nawiasem mówiąc, to chyba coś skumał, a to miała być prowokacja... służb specjalnych A może spróbujecie wytypować mojego męża na Forum Tylko nie przesadzajcie zbytnio....... Mały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 05.10.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Niestety nie mogę napisać nicka mojego mężusia, bo powiedziałby że Go oczerniam A tak nawiasem mówiąc, to chyba coś skumał, a to miała być prowokacja... służb specjalnych A może spróbujecie wytypować mojego męża na Forum Tylko nie przesadzajcie zbytnio....... Mały? Mały jest chyba bardziej baltycki niz kielecki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 05.10.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Natomiast o jabko wiem tylko tyle, ze jest z jabloni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.10.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Niestety nie mogę napisać nicka mojego mężusia, bo powiedziałby że Go oczerniam A tak nawiasem mówiąc, to chyba coś skumał, a to miała być prowokacja... służb specjalnych A może spróbujecie wytypować mojego męża na Forum Tylko nie przesadzajcie zbytnio....... Mały? duzy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 05.10.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Długi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 05.10.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Niestety nie mogę napisać nicka mojego mężusia, bo powiedziałby że Go oczerniam A tak nawiasem mówiąc, to chyba coś skumał, a to miała być prowokacja... służb specjalnych A może spróbujecie wytypować mojego męża na Forum Tylko nie przesadzajcie zbytnio....... Chudy ale byk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Niestety nie mogę napisać nicka mojego mężusia, bo powiedziałby że Go oczerniam A tak nawiasem mówiąc, to chyba coś skumał, a to miała być prowokacja... służb specjalnych A może spróbujecie wytypować mojego męża na Forum Tylko nie przesadzajcie zbytnio....... Chudy ale byk? No Mała padło kilka typow a Ty nic. No potwierdz albo zaprzecz chociaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts