Agnieszka1 05.10.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 mąż mojej żony często i sporo siedzi na forum ... Mała to Twoj mąż - pisalas przeciez ze sporo siedzi na forum zgadlam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 05.10.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 A nie jest to Gryfpc, ten małżon na Forum?http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=61739&highlight=gryfpc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.10.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 mąż mojej żony często i sporo siedzi na forum ... Mała to Twoj mąż - pisalas przeciez ze sporo siedzi na forum zgadlam? ty Agnieszka ... ty weź mnie kurna nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.10.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Pan z cudnego kieleckiego pilnie poszukiwany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.10.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 A nie jest to Gryfpc, ten małżon na Forum? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=61739&highlight=gryfpc ale ta czarna jest z krakowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mała_czarna 05.10.2006 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Najbardziej podoba mi się post Agnieszki 1 - "Chudy ale Byk". Niestety nie siedzę na Forum tak często jak m....ż, stąd moje reakcje na Wasze typy nie są natychmiastowe, za co przepraszam. Typujcie dalej, bo na razie same pudła, choć bardzo mi sie podobają Haha a to nam się temacik rozwinął !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mała_czarna 05.10.2006 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Sorki za pomyłkę.Post "chudy ale byk" nie był Agnieszki 1 , ale Mufinka (za co specjalne dzięki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.10.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 mąż mojej żony często i sporo siedzi na forum ... Mała to Twoj mąż - pisalas przeciez ze sporo siedzi na forum zgadlam? ty Agnieszka ... ty weź mnie kurna nie strasz a co , a co ? wszystko by się wydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.10.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 mąż mojej żony często i sporo siedzi na forum ... Mała to Twoj mąż - pisalas przeciez ze sporo siedzi na forum zgadlam? ty Agnieszka ... ty weź mnie kurna nie strasz a co , a co ? wszystko by się wydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 06.10.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Mały? Mały ale wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 06.10.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Typujcie dalej, bo na razie same pudła, choć bardzo mi sie podobają Haha a to nam się temacik rozwinął !!!! Moze jakas podpowiedz? Napisz cos o sobie... Moze udzielal sie w jakims watku i pisal "wkurza mnie zona" albo cus? Albo co budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 06.10.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 (Ja tak na pewniaka pisze, bo sie w domu internet popsul i zonka "odcieta", poza tym, gdzie tam do kieleckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 06.10.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=82472 I wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mała_czarna 06.10.2006 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 mmmad napisał: I wszystko jasne _________________ Szkoda, że tak szybko poszło. Moja misja została zakończona Miło mi było poklikać ze znajomymi męża choć przez chwilkę. Może jeszcze kiedyś Was odwiedzę, a na razie pa Mam jeszcze prośbę: Prosze mu nie dokuczać ( w wiadomym temacie), bo będę musiała użyć wszystkich swoich wdzięków by stanąć w Jego obronie. A pamiętajcie, że chłopaki z kieleckiego to (tu cytat "Chudy ale Byk" - mąż jest spod znaku Byka) to typowe SCYZORYKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.10.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 mmmad napisał: I wszystko jasne _________________ Szkoda, że tak szybko poszło. Moja misja została zakończona Miło mi było poklikać ze znajomymi męża choć przez chwilkę. Może jeszcze kiedyś Was odwiedzę, a na razie pa Mam jeszcze prośbę: Prosze mu nie dokuczać ( w wiadomym temacie), bo będę musiała użyć wszystkich swoich wdzięków by stanąć w Jego obronie. A pamiętajcie, że chłopaki z kieleckiego to (tu cytat "Chudy ale Byk" - mąż jest spod znaku Byka) to typowe SCYZORYKI. Daj spokój kobieto, tez masz byc o co zazdrosna Mojej siostry maz jest fizykoterapeutą, wykonuje masarze nagim paniom - to bys dopiero szalala z zazdrosci No to narazie, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.10.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Taki to ma fach w rękach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 06.10.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Szkoda, że tak szybko poszło. Moja misja została zakończona Miło mi było poklikać ze znajomymi męża choć przez chwilkę. Może jeszcze kiedyś Was odwiedzę, a na razie pa Mam jeszcze prośbę: Prosze mu nie dokuczać ( w wiadomym temacie), bo będę musiała użyć wszystkich swoich wdzięków by stanąć w Jego obronie. A pamiętajcie, że chłopaki z kieleckiego to (tu cytat "Chudy ale Byk" - mąż jest spod znaku Byka) to typowe SCYZORYKI. A może podyskutujecie ze sobą za pośrednictwem forum?? To może mieć takie terapeutyczne działanie Pozdrawiam wszystkich mężów swoich żon i żony swoich mężów!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 06.10.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Taki to ma fach w rękach. taaaaak, szkoda tylko, że do fizjoterapeuty nieczesto chodzą atrakcyjne 20 - latki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.10.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Taki to ma fach w rękach. taaaaak, szkoda tylko, że do fizjoterapeuty nieczesto chodzą atrakcyjne 20 - latki Oj chodzą , chodzą , a jakie kolejki są A najbardziej chodliwy jest u mlodych dziewczyn masaz ud i posladkow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 06.10.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Taki to ma fach w rękach. taaaaak, szkoda tylko, że do fizjoterapeuty nieczesto chodzą atrakcyjne 20 - latki Oj chodzą , chodzą , a jakie kolejki są A najbardziej chodliwy jest u mlodych dziewczyn masaz ud i posladkow . A ja myslałam, że "dla przyjemności" to się do masażysty chodzi. A do fizjoterapeuty z jakimś problemem... No chyba że mają zbyt wyeksploatowane pupy...to i zabiegi wzmacniające się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts