kamusia 23.12.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 A ławeczkę mogli by zrobić. Juz sa laweczki I darmowe samochodziki dla dzieci... Wiem ze juz sa! oczywiscie moj ukochany zaciagnal mnie sila:):)i ku mojej uciesze byly laweczki!!! Castorama jest pod pewnym wzgledem wspaniala!Przyjmuja kazda reklamacje i nigdy nie ma z tym problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 21.04.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Oboje jesteśmy uzależnieni od forum...Często jest tak, że siedzimy oboje w łóżku z laptopami na kolanach i czytamy Wasze wypowiedzi...A poważnie...jednak wielu pomocnych i potrzebnych rzeczy dowiedzieliśmy się. Budując dom dobrze jest wiedzieć jak najwięcej i nie dać się mamić różnym pseudo fachowcom... Dzięki za wszelkie sugestie...jest dzięki Wam łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 21.04.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Oj Paulinka złośliwa jesteś (ale masz racje ) a wracając do głównego tematu - to mój maż zagląda tu jak go zaciągne( uważa ,że ja buduje ale na forum a on w realu ) ,pozatym oskarża mnie ,że po tej lekturze na budowie zachowuje się jak inspektor budowlany. A jak pokazuje mu jakieś wątki ,(wykończenia wnętrz) i pojawi się czasem jakaś z pań to mówi o następna wariatka (ale w dobrą strone zakręcona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 23.04.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 mój mąż uważa forum za sektę mój mąż by się pod tym podpisał. on nie cierpi forów. uważa, że to obnażanie się. no cóż ekshibicjonistka jestem. podziwiajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 24.04.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Mój mąż nie czyta forum, ale codziennie pyta: "A co tam ciekawego się nadowiadywałaś ?", albo dzwoni do mnie do pracy i pyta: "Co tam u ciebie?", a jak odpowiem, że bezrobocie, to stwierdza: "o to napewno budujesz" A ja jak mam chwilę, to głównie buduję na forum, ale juz latem w praktyce będę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts