AGAWA1 04.10.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Kupiłam działke z pozwoleniem na budowę i rozpoczętą budowa. Pozwolenie dotyczyło co prawda 1 ha a ja kupiłam 30 arów z budową, jak teraz przenieść to na mnie i pozwolenie na budowę? Pytam bo zakwestionowano mi to pozwolenie i brak decyzji podziałowej. A w świetle prawa o zabudowie działek rolnych wyłączonych z użytkowania rolnego nie trzeba mieć decyzji podziałowej tylko projekt na mapie i zatwierdzenie w gminie - to mam. jak z tego wybrnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 04.10.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Jak zrozumiałem (chyba) kupiłaś działkę siedliskową (kiedyś tak się nazywała) z pozwoleniem na zabudowę zagrodową. Pozwolenie na taką zabudowę otrzymuje się przy spełnieniu kilku warunków, a najwazniejszy z nich to posiadanie odpowiedniego areału. Może być ciężko z cedowaniem tego prawa na Ciebie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts