ancol 04.10.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Witam wszystkich serdecznie Kilka słów o mnie... na imię mam Ania, obecnie zamieszkuję w Poznaniu, ale marzy nam się domek pod Poznaniem... stąd moja obecność na forum... działka już jest ale budować będziemy nie wczesniej niż za 4 lata... tymczasem będę wysysać z Was wiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 04.10.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.10.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 A se wysysajcie... Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts