anetta_p 04.10.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Witam serdecznie Czy w Polsce mozna kupic urzadzenie do 'sciagania wilgoci'? Juz tlumacze o co mi chodzi . Z takiego urzadzenia korzystalam mieszkajac w Szwajcarii, nazywalo sie ono Secomat. Bylo zainstalowane w pralni/suszarni nieogrzewanej. Gdy sie je wlaczylo, pranie bardzo szybko bylo suche. U siebie w domu wlasnie w piwnicy chcialabym urzadzic suszarnie, natomiast piwnica nie bedzie ogrzewana. Mam nadzieje, ze mozna takie urzadzenie kupic w Polsce, tylko takiego jeszcze nie spotkalam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 04.10.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Moze chodzi tobie o cos co nazywa sie chyba klima......cos tam. Mozna to bylo kupic latem w sklepach (Castorama,Praktiker...) Reklamowane to bylo jako klimatyzator,ale nim nie bylo. Byl to raczej zwykly osuszacz powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzobo 05.10.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Witam serdecznie Czy w Polsce mozna kupic urzadzenie do 'sciagania wilgoci'? Juz tlumacze o co mi chodzi . Z takiego urzadzenia korzystalam mieszkajac w Szwajcarii, nazywalo sie ono Secomat. Bylo zainstalowane w pralni/suszarni nieogrzewanej. Gdy sie je wlaczylo, pranie bardzo szybko bylo suche. U siebie w domu wlasnie w piwnicy chcialabym urzadzic suszarnie, natomiast piwnica nie bedzie ogrzewana. Mam nadzieje, ze mozna takie urzadzenie kupic w Polsce, tylko takiego jeszcze nie spotkalam . Anetta, szukasz chyba urzadzenia ktore nazywa sie osuszacz powietrza (z angielska-dehumidifier). Wstukaj je w onet.pl a znajdziesz kilka sklepow/aukcji ktore je oferuja. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts