piejar 17.10.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Wyluzuj 26 kW. Jestem uprawnionym elektrykiem z E i D do 1 kV. Jestem również inżynierem elektrykiem. Oprócz tego jestem technikiem elektronikiem. A lubię brunetki i blondynki byleby głupie nie były Możnaby powiedzieć że bronisz peszli z uporem godnym lepszej sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
26kW 17.10.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Wyluzuj 26 kW. Jestem uprawnionym elektrykiem z E i D do 1 kV. Jestem również inżynierem elektrykiem. Oprócz tego jestem technikiem elektronikiem. A lubię brunetki i blondynki byleby głupie nie były Możnaby powiedzieć że bronisz peszli z uporem godnym lepszej sprawy. Ależ ja jestem wyluzowany liceum elektromechaniczne , inż. w 2 innych dziedzinach pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andk 17.10.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 brzoza, szukacz do kabla w ścianie kosztuje paręnaście złotych - dostępny w każdym markecie, sklepie elektrycznym i u Ruskich na bazarze. Dla ekscentryków wiertarka z sygnalizacją przewodu (nawet Murator kiedyś opisywał). Pewne odruchy samozachowawcze trzeba w sobie wyrobić. Żeby palca nie rozbić młotkiem można założyć naparstek. A co będzie gdy młotek ominie i uderzy w inny palec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 17.10.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Wyluzuj 26 kW. Jestem uprawnionym elektrykiem z E i D do 1 kV. Jestem również inżynierem elektrykiem. Oprócz tego jestem technikiem elektronikiem. A lubię brunetki i blondynki byleby głupie nie były Możnaby powiedzieć że bronisz peszli z uporem godnym lepszej sprawy. Ależ ja jestem wyluzowany liceum elektromechaniczne , inż. w 2 innych dziedzinach pozdrówka No tośmy się wymienili uprzejmościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
26kW 17.10.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 brzoza, szukacz do kabla w ścianie kosztuje paręnaście złotych - dostępny w każdym markecie, sklepie elektrycznym i u Ruskich na bazarze. Dla ekscentryków wiertarka z sygnalizacją przewodu (nawet Murator kiedyś opisywał). Pewne odruchy samozachowawcze trzeba w sobie wyrobić. Żeby palca nie rozbić młotkiem można założyć naparstek. A co będzie gdy młotek ominie i uderzy w inny palec? Coś sobie przypomniałem jeszcze ( nie żebym był upierdliwy ) ale: Investor za zrobieniu instalacji zapragnie mieć tzw. "system domu inteligentnego", gdzie umieścimy przewód odpowiadający za wymiane informacji ? Swoje argumenty już przedstawiłem, Nie wypowiadam się już. pozdrawiam wszystkich podtynkowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.10.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 brzoza, szukacz do kabla w ścianie kosztuje paręnaście złotych - dostępny w każdym markecie... andk - Ty to wiesz i ja to wiem ... ale rządzi czesto przypadek ... slepy traf nie tylko doswiadczeni forumowicze popełnija błedy ... Ostatnio przeciąłem młotem udarowym instalację oświetleniowa w ścianie, położyłem na to płyty GK na placki - nawet się tym nie zmartwiłem - miejsce przecięcia zlokalizowałem w kilka sekund, mały otwór w GK i po sprawie. http://forum.muratordom.pl/posting.php?mode=quote&p=134930 ale gwóźdź w sciane (zeby zawiesic paprotke czy obrazek) wbija tez kobieta i dziecko ... oni nie zdaja sobie sprawy z konsekwencji trafienia gwożdziem w przewody ... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts