Kiełek 05.10.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Czy on musi tak spadać jak akurat mam miec wypłacany kredyt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.10.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 dla mnie lepiej jak nie podskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 05.10.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Niestety (mam ten sam problem) wyglada na to, ze puka od dolu w 2,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 05.10.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ale jak 2,5 stanie sie solidnym punktem oporu, to frank moze dalej ladnie spadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 05.10.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 a jak mówiłem, że są kredki przy wypłacie transz to nikt nie chciał słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 05.10.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Czy on musi tak spadać jak akurat mam miec wypłacany kredyt... Wypłać i zapomnij. IMHO będzie spadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathleenka 06.10.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Ten sam problem ... Jakie sa prognozy dla franka ? Zacznie w końcu trochę rosnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 07.10.2006 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Póki co dynamika spadku maleje, ale czy zacznie rosnąć... Wg mnie tak, ale to wróźenie z fusów bardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathleenka 08.10.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Niech idzie bo musze uruchomic 2 transze a wypłata po kursie kupna w Millenium była na poziomie 2,5013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ścigacz 13.10.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Zawsze frank rośnie w grudniu (od 4 lat). Są to wahania sezonowe. Możesz poczekać z transzą do grudnia. Pod koniec miesiąca też wzrastają tak po 20tym. Jak nie wierzysz to sobie zrób wykres, albo sprawdź na http://www.money.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi0tr 13.10.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 pewnie by podskoczył jakby Lepper został prezesem NBP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 14.10.2006 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Zawsze frank rośnie w grudniu (od 4 lat). Są to wahania sezonowe. Możesz poczekać z transzą do grudnia. Pod koniec miesiąca też wzrastają tak po 20tym. Jak nie wierzysz to sobie zrób wykres, albo sprawdź na http://www.money.pl. Jabym mógł, to bym poczekał... Ale ja kupuję - kupiłem działkę na kredyt i muszę zapłacić... i czuję, że mocno dostanę po pupie I zauwazyłem, że w BRE chyba mają teraz dużo kredytów w CHF do wypłaty, bo jak PLN sie umacnia, to podążają za NBP 1:1, a jak osłabia, to u nich cena CHF skacze o 0.25 tego, co w NBP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ścigacz 15.10.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Zawsze frank rośnie w grudniu (od 4 lat). Są to wahania sezonowe. Możesz poczekać z transzą do grudnia. Pod koniec miesiąca też wzrastają tak po 20tym. Jak nie wierzysz to sobie zrób wykres, albo sprawdź na http://www.money.pl. Jabym mógł, to bym poczekał... Ale ja kupuję - kupiłem działkę na kredyt i muszę zapłacić... i czuję, że mocno dostanę po pupie I zauwazyłem, że w BRE chyba mają teraz dużo kredytów w CHF do wypłaty, bo jak PLN sie umacnia, to podążają za NBP 1:1, a jak osłabia, to u nich cena CHF skacze o 0.25 tego, co w NBP. No właśnie, więc doradzanie, że sobie możesz poczekać, albo wybrać sobie czas transzy to czcze gadanie. Ja wzięłam kredyt w 4 transzach, jedna była super korzystna, inne niekoniecznie. Ja w momencie brania transzy bardziej potrzebowałam tych pieniędzy, niż bałam się ryzyka. Coś za coś. A banki też się spóźniają. ty myślisz, że dadzą Ci na początku miesiąca, a dadzą Ci na koniec. Bierz kredyt we frankach i się nie przejmuj. Wahania 10 groszy w górę i w dół to nie tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 18.10.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Czy on musi tak spadać jak akurat mam miec wypłacany kredyt... Wypłać i zapomnij. IMHO będzie spadać. CHF ma silna korelację z EUR. Potwierdzam słowa bullisha "bedzie spadać" jak i EURO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.10.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Czy on musi tak spadać jak akurat mam miec wypłacany kredyt... Wypłać i zapomnij. IMHO będzie spadać. CHF ma silna korelację z EUR. Potwierdzam słowa bullisha "bedzie spadać" jak i EURO to może warto spłacić ten kredyt a może wykorzystac kasę na co innego, przecież nie ma banku, ktory by dał tak nisko oprocentowany kredyt na co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 20.10.2006 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Czy on musi tak spadać jak akurat mam miec wypłacany kredyt... Wypłać i zapomnij. IMHO będzie spadać. CHF ma silna korelację z EUR. Potwierdzam słowa bullisha "bedzie spadać" jak i EURO Teraz to niech leci na łep i szyję, akurat wziałem w tej małej środowej górce - mała grka, małe pocieszenie, kurs jedne z najniższych w przeciągu dwóch lat, ale cóż... Nie teraz płakac nad rozlanym mlekiem. No więc jestem pełnym właścicielem działki... dopóki nie uprawomocnie się wpis w KW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 06.11.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Stawiam że w tym tygodniu bedzie lokalny dołek i odbije się. W styczniu widzimy 2,55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 06.11.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 ZABRANIAM FRANKOWI ROSNĄĆ. Wzięliśmy kredyt kiedy frank był 3,01 i obecna sytuacja nas cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 06.11.2006 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Ja stawiam za informacjami z rynku, które mówią, że do końca roku 2,35 a potem nawet 2,55. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 07.11.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Ja stawiam za informacjami z rynku, które mówią, że do końca roku 2,35 a potem nawet 2,55. Jeśli juz to w tym tygodniu bedzie 2,35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts