italodisco 05.10.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 płytki mam brązowe i meble brązowe teraz ściany są białe ale mama chce niebieskie a to takie zimne i brzydkie DORADZCIE jaki kolor by pasował do tych mebli i płytek brązowych urządzenia są białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilma 05.10.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 płytki mam brązowe i meble brązowe teraz ściany są białe ale mama chce niebieskie a to takie zimne i brzydkie DORADZCIE jaki kolor by pasował do tych mebli i płytek brązowych urządzenia są białe dla mnie zdecydowanie oliwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
italodisco 05.10.2006 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 dzieki masz moze jakieś linki np kuchnia w tym kolorze? aby zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 05.10.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 A ciemne masz te meble i płytki?Jeśli mocno ciemne, to może coś jeszcze jaśniejszego niż oliwka?Z tym niebieskim to wcale nie jest głupi pomysł, tylko musiałby to być jakiś jasny. Błękit pogodnego nieba, o ile lubisz niebieski. Ale wszystko zalezy od koloru płytek i mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 05.10.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 płytki mam brązowe i meble brązowe teraz ściany są białe ale mama chce niebieskie a to takie zimne i brzydkie DORADZCIE jaki kolor by pasował do tych mebli i płytek brązowych urządzenia są białe Strasznie nie lubięniebieskiego, a już w kuchni nie potrafię sobie tego wyobrazić, ja proponowałabym coś w odcieniu morelowym, piaskowym, aby nadać temu pomieszczeniu takiego ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 30.10.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 płytki mam brązowe i meble brązowe teraz ściany są białe ale mama chce niebieskie a to takie zimne i brzydkie DORADZCIE jaki kolor by pasował do tych mebli i płytek brązowych urządzenia są białe niebieskie? ładne ale na niebieskookich przystojniaczkach a nie w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taje 30.10.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 płytki mam brązowe i meble brązowe teraz ściany są białe ale mama chce niebieskie a to takie zimne i brzydkie DORADZCIE jaki kolor by pasował do tych mebli i płytek brązowych urządzenia są białe niebieskie? ładne ale na niebieskookich przystojniaczkach a nie w kuchni Ee tam. Niebieski może wyglądać ciekawie w zestawieniu z jasnym i umiarkowanie jasnym drewnem. Byle sam nie był za jasny i pastelowy; może zgaszony błękitny z domieszką szarości? Ja mam serdecznie dość wszystkich "przytulnych" brzoskwinek, moreli, łososi i tym podobnych, w zestawieniu z ciepłym drewnem stają się zupełnie bez wyrazu. Troche mnie tylko niepokoją te brązowe płytki italodisco - tu przeczuwam potencjalny problem kolorystyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
warkot 31.10.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 niebieska kuchnia - bardzo nie feng shui - źle się trawi w niebieskim i odbiera apetyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taje 31.10.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 niebieska kuchnia - bardzo nie feng shui - źle się trawi w niebieskim i odbiera apetyt Tylko, jeżeli ktoś w to wierzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek79 01.11.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 ja mam jasnobrązowe bardzo płytki, średniobrązowe meble, czerwone rolety, a kuchnia jest jasnożółta z ciemnożółtym kominem. żółte kuchnie rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts