Woj I 05.10.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 J.w. - wykonane własnoręcznie w zeszłym roku w celu zakrycia ramy okiennej po zdjętym na czas zimy oknie Fakro FTP-V (o wymiarach 78x140 cm). Atrapa składa się z drewnianej ramy, z przybitymi ażurowo deskami, i obita jest papą. Zakłada się ją z zewnątrz na kołnierz okna i przymocowuje (np. drutem) do kołków wewnątrz domu (u mnie były to kawałki łat) . Mam tego 10 sztuk, jedna sztuka waży ok. 7-10 kg. Oferta z Warszawy (Białołęka), tel. 502-138-174, najchętniej po 15. Aktualne do 16.10.2006 r. - potem daję dalekiemu sąsiadowi do spalenia (teraz nie chcę, aby mnie tą papą podtruwał). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rainbow 06.10.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 skąd dokładnie odbiór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woj I 09.10.2006 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Odbiór j.w. Warszawa-Białołęka okoice ulic Głębockiej i Berensona.Ogłoszenie ważne jeszcze około tydzień!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 09.10.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 po ile cenisz te swoje ochraniacze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woj I 09.10.2006 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 po ile cenisz te swoje ochraniacze ? Jak w tytule ODDAM=ZA DARMO=FREE Czy tu nikt nie dawał nic za darmo ??? Wszystko musi miec jakąś cenę? Ja tylko chcę, żeby ktoś to spożytkował ! I tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woj I 13.10.2006 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 W sobotę będę na budowie, a więc powtórzę:Oddam za darmo 10 szt. atrap na okna dachowe Fakro 78x140 cm. Warszawa-BiałołękaJeżeli ktoś chce zostawić na zimę okna dachowe ze skrzydłami, to ja polecam przynajmniej wymontowanie skrzydeł, a w to miejsce wstawienie wspomnianych atrap.Kontakt na telefon podany w tekście powyżej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woj I 18.10.2006 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Pozostało już tylko 5 atrap! Oferta jeszcze aktualna! Bob budowniczy junior - wielkie dzięki za "siurpriza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts