Taki sobie gośc 11.04.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Czy zna ktos fire niedrogą która wykonuje schody chodzi mi o schody kręcone ,byłem dzisiaj na targach budowlanych i cena mnie powaliła na kolana 700zł za stopien jak tak maja kosztowac schody to zrobie chyba co drugi stopien:wink:acha okolice śląska moga byc górale.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 11.04.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 On 2003-04-11 14:47, Taki sobie gośc wrote: ..... okolice śląska moga byc górale. pozdrawiam Górale czy gorole Kto ze Śląska ten zrozumie ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taki sobie gośc 11.04.2003 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Górale z gór a nie gorole:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 11.04.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 a ja szukam z kolei kogos, kto potrafi zrobic schody metalowe (farba proszkowa albo niro) w wielkopolsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flayp 08.06.2003 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 może trochę za późno na odpowiedź ale innym niech się przyda. LUDZIE!!! NIE KUPUJCIE SCHODÓW METALOWYCH, KRĘCONYCH W SKLEPACH!!! Oni tylko gotowce są w stanie dostosować do Waszego domu, z reguły są wąskie, i co najgorsze z balustradą zewnętrzną, która się trzęsie (wejdźcie sobie na takie schody w markecie ). Oczywiście wszystko da się zmienić i przymocować i poszerzyć i wiele i wiele itd, tylko że wraz z tym cena rośnie jak szalona. Więc radzę - znaleźć kumatego kowala i z wymiarami z natury gość zrobi takie schody, potem stolarz i zrobi stopnie. Ja takiego mam i będzie mnie to kosztowało: kowal - materiał + robota za schody 17 stopni (wys. 16 cm), poręcz mocowana do ściany, balustrda na górze schodów zdejmowana (łatwiej do wnoszenia czegoś) - około 4000zł, stolarz - materiał + robota + montaż, stopnie z jesiona, każdy mocowany na klej do podestu metalowego i do ściany (każdy inny), lakierowanie - około 3000zł z tym że stolarza może znajdę taniej, można oszczędzić około 400 zł na materiale np. zamiast jesiona dać buk. Razem jakieś 7000zł - około 400zł/stopień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojptak 09.06.2003 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Schody metalowe (na wymiar) robi koło Komornik (pow. Poznań) firma ROB-STAR tel. 61 810 73 16Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danajot 09.06.2003 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 różne schody , również kręcone , wszystko na wymiar robi firma w Plewiskach pod Poznaniem, podam namiar jak tylko znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danajot 09.06.2003 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 to Centrum Schodów, Plewiska ul. Kolejowahttp://www.centrum-schodow.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts