Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

suknia Muchy na allegro

Agnieszka1

Recommended Posts

raz ze przepocona moze byc dodatkowa atrakcja

dwa - jest to aukcja charytatywna - wiec uwazam ze nalezy tylko sie cieszyc ze ktos daje 6 tys :)

ps. potencjalnym licytujacym niestety nalezy zwrocic uwage ze

kroj tej kiecki jest taki ze strasznie podkresla najmniejsze mankamanty figury (zwl ramion) :(

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=129880878

Suknia Anny Muchy na allegro, ktos juz daje 6 000 :o

Zwycięzca licytacji odbierze suknię w programie Kuby W.

Ktos zwariowal czy to ja się nie znam? :roll:

facet chyba poczuł LEP NA MUCHY :o

zastanawiam sie czy ludzie to robia bo chca dac kase na cel charytatywny, czy tez kusi ich wystapienie u Kuby W :roll:

raz ze przepocona moze byc dodatkowa atrakcja

dwa - jest to aukcja charytatywna - wiec uwazam ze nalezy tylko sie cieszyc ze ktos daje 6 tys :)

ps. potencjalnym licytujacym niestety nalezy zwrocic uwage ze

kroj tej kiecki jest taki ze strasznie podkresla najmniejsze mankamanty figury (zwl ramion) :(

no dla niektórych facetów to faktycznie może być nielada atrakcja, a tak całkiem powaznie to jeżeli to ma być na cel charytatywny to za tymi 6.000 może pojawić się jeszcze jedno "0"

W któryms programie Wojewódzkiego, Mucha mówiła, że ta suknia bedzie wystawiona.

No i dobrze. Ludzie sławni mają większe pole do popisu jeśli chodzi o akcje charytatywne.

W tym wypadku liczy się cel. A zawsze znajdzie się paru oszołomów, którzy coś takiego zechcą mieć :D

A wystawiane były bardziej zakręcone przedmioty np. płytka z basenu, w którym utopił sie jakis sławny muzyk (nie pamiętam kto :oops: )

albo Britney Spears wystawiła na aukcje...test ciążowy :o , który wskazywał że jest w ciąży

...cóż tam suknia :wink:

• 1 month później...

pierwsza mysla moja bylo (tak tak! czasem mysle) ze twoja nowa garderoba jest za mala by pomiescic wszystkie twoje suknie i stad ta aukcja. ale czemu taka niska cena??!!

wtedy dotarlo od mnie kto jest wystawca a tej aukcji...

a szkoda bo moze i uszczknal bym cosik z twojej kolekcji hihihi, oczywiscie nie dla siebie, nie jestem fetyszysta :lol: