Agnieszka1 05.10.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=129880878 Suknia Anny Muchy na allegro, ktos juz daje 6 000 Zwycięzca licytacji odbierze suknię w programie Kuby W. Ktos zwariowal czy to ja się nie znam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 05.10.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=129880878 Suknia Anny Muchy na allegro, ktos juz daje 6 000 Zwycięzca licytacji odbierze suknię w programie Kuby W. Ktos zwariowal czy to ja się nie znam? mam nadzieję że chociaż wyprana jest ta suknia a nie taka przepocona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 05.10.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=129880878 Suknia Anny Muchy na allegro, ktos juz daje 6 000 Zwycięzca licytacji odbierze suknię w programie Kuby W. Ktos zwariowal czy to ja się nie znam? facet chyba poczuł LEP NA MUCHY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.10.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 raz ze przepocona moze byc dodatkowa atrakcja dwa - jest to aukcja charytatywna - wiec uwazam ze nalezy tylko sie cieszyc ze ktos daje 6 tys ps. potencjalnym licytujacym niestety nalezy zwrocic uwage ze kroj tej kiecki jest taki ze strasznie podkresla najmniejsze mankamanty figury (zwl ramion) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2006 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=129880878 Suknia Anny Muchy na allegro, ktos juz daje 6 000 Zwycięzca licytacji odbierze suknię w programie Kuby W. Ktos zwariowal czy to ja się nie znam? facet chyba poczuł LEP NA MUCHY zastanawiam sie czy ludzie to robia bo chca dac kase na cel charytatywny, czy tez kusi ich wystapienie u Kuby W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2006 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 ps. potencjalnym licytujacym niestety nalezy zwrocic uwage ze kroj tej kiecki jest taki ze strasznie podkresla najmniejsze mankamanty figury (zwl ramion) a z tyłu podobno - ehm ona jest bez tyłu kazdą fałdkę podobno widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alma_ 05.10.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Jak ktoś ma fałdki, to i widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 05.10.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 raz ze przepocona moze byc dodatkowa atrakcja dwa - jest to aukcja charytatywna - wiec uwazam ze nalezy tylko sie cieszyc ze ktos daje 6 tys ps. potencjalnym licytujacym niestety nalezy zwrocic uwage ze kroj tej kiecki jest taki ze strasznie podkresla najmniejsze mankamanty figury (zwl ramion) no dla niektórych facetów to faktycznie może być nielada atrakcja, a tak całkiem powaznie to jeżeli to ma być na cel charytatywny to za tymi 6.000 może pojawić się jeszcze jedno "0" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 05.10.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 W któryms programie Wojewódzkiego, Mucha mówiła, że ta suknia bedzie wystawiona. No i dobrze. Ludzie sławni mają większe pole do popisu jeśli chodzi o akcje charytatywne. W tym wypadku liczy się cel. A zawsze znajdzie się paru oszołomów, którzy coś takiego zechcą mieć A wystawiane były bardziej zakręcone przedmioty np. płytka z basenu, w którym utopił sie jakis sławny muzyk (nie pamiętam kto ) albo Britney Spears wystawiła na aukcje...test ciążowy , który wskazywał że jest w ciąży ...cóż tam suknia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2006 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 albo Britney Spears wystawiła na aukcje...test ciążowy , który wskazywał że jest w ciąży ...cóż tam suknia ktos to kupil? jesli tak to ciekawe gdzie go trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 albo Britney Spears wystawiła na aukcje...test ciążowy , który wskazywał że jest w ciąży ...cóż tam suknia ktos to kupil? jesli tak to ciekawe gdzie go trzyma W gablotce na fetysze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 05.10.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 ...kupił, kupił i to nie za małe pieniądze To sa prawdziwi fani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2006 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 ...kupił, kupił i to nie za małe pieniądze To sa prawdziwi fani o kurcze w kaciku zapalencow wyladowal temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 05.10.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 No i teraz umrze wątek...bo tu mało kto zagląda. Co innego u psycholi jest ....ale czemu akurat "kącik zapaleńców"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.10.2006 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 No i teraz umrze wątek...bo tu mało kto zagląda. Co innego u psycholi jest ....ale czemu akurat "kącik zapaleńców"?? a niech umiera, w koncu to chwilowa refleksja byla, nie zebym tam zapalencem była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 22.11.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 pierwsza mysla moja bylo (tak tak! czasem mysle) ze twoja nowa garderoba jest za mala by pomiescic wszystkie twoje suknie i stad ta aukcja. ale czemu taka niska cena??!! wtedy dotarlo od mnie kto jest wystawca a tej aukcji... a szkoda bo moze i uszczknal bym cosik z twojej kolekcji hihihi, oczywiscie nie dla siebie, nie jestem fetyszysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 25.11.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 rozmiar 38 taki rozmiar "38" to ja mam w 9 miesiacu ciazy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts