HRE 27.06.2003 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Szukam osób które budowały bądź budują LUA1054 autorem projektu jest pan Z. Sobuś, pracownia Archi-Projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 27.06.2003 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Na stronie Archiprojektu nie widzialam tego domu. Gdzie on jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 01.03.2004 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Czy ktoś wybudował, buduje lub zamierza budować AP 55. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara 02.03.2004 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Podaj link do tego projektu, to może ktoś Ci odpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.03.2004 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 gdzieś go już widziałam http://www.archi-projekt.com.pl/proj_picts/ap55f_s.jpg http://www.archi-projekt.com.pl/proj_picts/ap55t_s.jpg http://www.archi-projekt.com.pl/proj_picts/ap55part.jpg http://www.archi-projekt.com.pl/proj_picts/ap55podd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 03.03.2004 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Magi, dziękuję za umieszczenie zdjęć mojego przyszłego domu. przesyłam pozdrowienia Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.03.2004 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mAgnes 05.03.2004 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 My taki budujemy!!!! Gdybys mial pytania to prosze, smialo. W stopce jest adres naszej stronki. Magi - gdzies widzialas ? Pewnie na forum Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukass534 05.10.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Bardzo długo szukaliśmy idealnego projektu. Stanęło na aps 55 - dom nie za mały, nie za duży, dla nas w sam raz, do tego funkcjonalny. Zależało nam na 3 sypialniach na górze, na jednym dodatkowym pokoju na dole, koniecznie garaż i kotłownia bezpośrednio za garażem. Pokój dzienny jest dosyć mały 23m2, ale jest możliwość przesunięcia ściany co da w przybliżeniu dodatkowe 6 m2. Co sądzicie o tym projekcie?Szukam kogoś kto buduje według tego projektu. Fotki z realizacji mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 05.10.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Bardzo długo szukaliśmy idealnego projektu. Stanęło na aps 55 - dom nie za mały, nie za duży, dla nas w sam raz, do tego funkcjonalny. Zależało nam na 3 sypialniach na górze, na jednym dodatkowym pokoju na dole, koniecznie garaż i kotłownia bezpośrednio za garażem. Pokój dzienny jest dosyć mały 23m2, ale jest możliwość przesunięcia ściany co da w przybliżeniu dodatkowe 6 m2. Co sądzicie o tym projekcie? Szukam kogoś kto buduje według tego projektu. Fotki z realizacji mile widziane. Zbudowalem i mieszkam od grudnia 2005 r. Jakieś zdjęcia zamieścilem " w galerii domów..." - odszukaj. Jakie zmiany zrobiłem: poszerzyłem garaż o 1 m i chyba za mało. Podnisłem ściankę kolankową o dwa pustaki. Nad garażem powstał jeszcze jeden duży pokój. Spiżarka w kuchni to nieporozumienie- zlikwidowalem. Ostrzegam: jest błąd w projekcie schodów ale dobry wykonawca go wyłapie. pozdrawim i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 05.10.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Bardzo długo szukaliśmy idealnego projektu. Stanęło na aps 55 - dom nie za mały, nie za duży, dla nas w sam raz, do tego funkcjonalny. Zależało nam na 3 sypialniach na górze, na jednym dodatkowym pokoju na dole, koniecznie garaż i kotłownia bezpośrednio za garażem. Pokój dzienny jest dosyć mały 23m2, ale jest możliwość przesunięcia ściany co da w przybliżeniu dodatkowe 6 m2. Co sądzicie o tym projekcie? Szukam kogoś kto buduje według tego projektu. Fotki z realizacji mile widziane. Zbudowalem i mieszkam od grudnia 2005 r. Jakieś zdjęcia zamieścilem " w galerii domów..." - odszukaj. Jakie zmiany zrobiłem: poszerzyłem garaż o 1 m i chyba za mało. Podnisłem ściankę kolankową o dwa pustaki. Nad garażem powstał jeszcze jeden duży pokój. Spiżarka w kuchni to nieporozumienie- zlikwidowalem. Ostrzegam: jest błąd w projekcie schodów ale dobry wykonawca go wyłapie. pozdrawim i powodzenia. dom link do zdjęć http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=60636 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukass534 05.10.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Zbudowalem i mieszkam od grudnia 2005 r. Jakieś zdjęcia zamieścilem " w galerii domów..." - odszukaj. Jakie zmiany zrobiłem: poszerzyłem garaż o 1 m i chyba za mało. Podnisłem ściankę kolankową o dwa pustaki. Nad garażem powstał jeszcze jeden duży pokój. Spiżarka w kuchni to nieporozumienie- zlikwidowalem. Ostrzegam: jest błąd w projekcie schodów ale dobry wykonawca go wyłapie. pozdrawim i powodzenia. Dzięki za informacje. Zdjęcia super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukass534 07.10.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Ostrzegam: jest błąd w projekcie schodów ale dobry wykonawca go wyłapie. pozdrawim i powodzenia. A możesz dokładnie opisać co to za błąd ze schodami? Bo jeszcze nie zamówiliśmy tego projektu, więc nie mamy dokładnych rzutów. A jaki wyszedł Ci koszt stanu surowego i koszt ostateczny budowy? I jeszcze pytanko, jak rozwiązaliście kwetie trzymania przetworów, słoików, ziemniaków itp. skoro zrezygnowaliście ze spiżarni? Bo mojej żonie chodzi to po głowie i zaczynamy się zastanwiać czy nie zrobić częściowego podpiwniczenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 09.10.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ostrzegam: jest błąd w projekcie schodów ale dobry wykonawca go wyłapie. pozdrawim i powodzenia. A możesz dokładnie opisać co to za błąd ze schodami? Bo jeszcze nie zamówiliśmy tego projektu, więc nie mamy dokładnych rzutów. A jaki wyszedł Ci koszt stanu surowego i koszt ostateczny budowy? I jeszcze pytanko, jak rozwiązaliście kwetie trzymania przetworów, słoików, ziemniaków itp. skoro zrezygnowaliście ze spiżarni? Bo mojej żonie chodzi to po głowie i zaczynamy się zastanwiać czy nie zrobić częściowego podpiwniczenia. Pozdrawiam odpowiedź poszła na skrynkę przejrzałem Twoje posty i wiem, że masz sporą działkę dlatego dodam jeszcze taką uwagę: buduj w szerz a nie w głąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukass534 25.10.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Witam ponownie. Może dołączył jakiś nowy forumowicz z projektem APS 55?? Proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukass534 25.10.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Dziś będę miał w dłoni projekt. Zamówiłem kilka dni temu i czekam. Pozostanie skompletowanie dokumentacji i składam wniosek o pozwolenie na budowę. A na wiosnę ruszam.............. Oby wszystko poszło po mojej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukass534 25.10.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 przejrzałem Twoje posty i wiem, że masz sporą działkę dlatego dodam jeszcze taką uwagę: buduj w szerz a nie w głąb. Dziękuję za cenne uwagi, ale kwestia działki się zmieniła. Kupiliśmy 2 działki po 766 m2, razem ponad 1500m2, szerokość działki 21 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 25.10.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Witam ponownie. Może dołączył jakiś nowy forumowicz z projektem APS 55?? Proszę o kontakt Jest: edigti - pisał do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukass534 06.11.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Nie ma już na forum żadnego zwolennika aps 55 oprócz mnie, Marka30022 i edigti?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 06.11.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Bardzo długo szukaliśmy idealnego projektu. Stanęło na aps 55 - dom nie za mały, nie za duży, dla nas w sam raz, do tego funkcjonalny. Zależało nam na 3 sypialniach na górze, na jednym dodatkowym pokoju na dole, koniecznie garaż i kotłownia bezpośrednio za garażem. Pokój dzienny jest dosyć mały 23m2, ale jest możliwość przesunięcia ściany co da w przybliżeniu dodatkowe 6 m2. Co sądzicie o tym projekcie? Szukam kogoś kto buduje według tego projektu. Fotki z realizacji mile widziane. Faktycznie można wyrównać ścianę z tyłu domu (dopuszcza to teraz projektant), tak chyba zobił inwestor budujący ten dom pod Częstochową. Według mnie to nie jest dobry pomysł, ponieważ dom straci dużo na wyglądzie. Natomiast można spokojnie powiększyć kuchnię, wyrównując ścianę boczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts