Agnieszka1 05.10.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Przewijało się na forum coś o bogactwie , natknęłam się na taki jeden test, dzięki któremu dowiedzieć się można czy jest się stworzonym do bycia bogatym. Jesli ktos chcialby sie przekonac co go czeka - oto on: http://serwisy.gazeta.pl/magia/1,36416,1015943.html Mi wyszlo ze będę NAPEWNO bogata , że lubię swoją pracę i ze gram na giełdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.10.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Jesteś na dobrej drodze do osiągnięcia bogactwa, ale musisz jeszcze dużo popracować Jesteś oszczędny, przewidujący i wiesz, jak pomnożyć zarobione pieniądze (buahahaha) Umiesz zaprezentować się pracodawcy z jak najlepszej strony, jesteś dobrym pracownikiem no a jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 05.10.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Jesteś na dobrej drodze do osiągnięcia bogactwa, ale musisz jeszcze dużo popracować Jesteś oszczędny, przewidujący i wiesz, jak pomnożyć zarobione pieniądze (buahahaha) Umiesz zaprezentować się pracodawcy z jak najlepszej strony, jesteś dobrym pracownikiem no a jak... wyszło mi to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Sorry, ale ten test jest beznadziejny.Nie wydaję na szkolenie i rozwój zawodowy - a wyszło, że tak.Zdecydowanie nie jestem oszczędna - a wyszło, że tak.Dalej nie czytałam.Bez sensu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2006 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Sorry, ale ten test jest beznadziejny. Nie wydaję na szkolenie i rozwój zawodowy - a wyszło, że tak. Zdecydowanie nie jestem oszczędna - a wyszło, że tak. Dalej nie czytałam. Bez sensu.. przeciez nie musisz A myslalas ze to Ci prawde powie? To tylko zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Sorry, ale ten test jest beznadziejny. Nie wydaję na szkolenie i rozwój zawodowy - a wyszło, że tak. Zdecydowanie nie jestem oszczędna - a wyszło, że tak. Dalej nie czytałam. Bez sensu.. przeciez nie musisz A myslalas ze to Ci prawde powie? To tylko zabawa. Przepraszam, ale ja branżowo na to popatrzyłam Jest ankieta, jest analiza danych a tu taki bełkot.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2006 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Sorry, ale ten test jest beznadziejny. Nie wydaję na szkolenie i rozwój zawodowy - a wyszło, że tak. Zdecydowanie nie jestem oszczędna - a wyszło, że tak. Dalej nie czytałam. Bez sensu.. przeciez nie musisz A myslalas ze to Ci prawde powie? To tylko zabawa. Przepraszam, ale ja branżowo na to popatrzyłam Jest ankieta, jest analiza danych a tu taki bełkot.... bo to magia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Sorry, ale ten test jest beznadziejny. Nie wydaję na szkolenie i rozwój zawodowy - a wyszło, że tak. Zdecydowanie nie jestem oszczędna - a wyszło, że tak. Dalej nie czytałam. Bez sensu.. przeciez nie musisz A myslalas ze to Ci prawde powie? To tylko zabawa. Przepraszam, ale ja branżowo na to popatrzyłam Jest ankieta, jest analiza danych a tu taki bełkot.... bo to magia Aaaaaaaaa jak magic to magic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 05.10.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Nefer, ja zaczynam watpic, czy jest jakakolwiek ankieta, ktora nie zawiera bledow, zwykle sa bledy i to dosc razace, (raza szczegolnie osoby majace choc elementarna wiedze na ten temat). A wracajac do tematu Agnieszka, ja nie watpie, ze jestem stworzona do luksusow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 05.10.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ja w ogóle nie lubię mojej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2006 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Sorry, ale ten test jest beznadziejny. Nie wydaję na szkolenie i rozwój zawodowy - a wyszło, że tak. Zdecydowanie nie jestem oszczędna - a wyszło, że tak. Dalej nie czytałam. Bez sensu.. przeciez nie musisz A myslalas ze to Ci prawde powie? To tylko zabawa. Przepraszam, ale ja branżowo na to popatrzyłam Jest ankieta, jest analiza danych a tu taki bełkot.... bo to magia Aaaaaaaaa jak magic to magic słuchaj a moze Ty nawet nie wiesz , ze jestes oszczedna Ja np. - no tak domyslalam sie ze jestem rozrzutna, ale ze bardzo to nie myslalam. No a wczoraj sie okazalo ze bardzo ku memu zdziwieniu. Poszlam z kolezanka kupic sniadanie do pracy ( nie wzielam z domu - to juz rozutnosc ) Kupowalam sniadanie sobie - 2 buleczki, pasztetowa . Juz, juz mialam placic , ale przypomnialo mi sie : - aha, jeszcze pol kostki masla! na co moja kolezanka jeny! ty jestes bardzo rozrzutna cos i masz no wyszlo szydlo z worka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 słuchaj a moze Ty nawet nie wiesz , ze jestes oszczedna Ja np. - no tak domyslalam sie ze jestem rozrzutna, ale ze bardzo to nie myslalam. No a wczoraj sie okazalo ze bardzo ku memu zdziwieniu. Poszlam z kolezanka kupic sniadanie do pracy ( nie wzielam z domu - to juz rozutnosc ) Kupowalam sniadanie sobie - 2 buleczki, pasztetowa . Juz, juz mialam placic , ale przypomnialo mi sie : - aha, jeszcze pol kostki masla! na co moja kolezanka jeny! ty jestes bardzo rozrzutna cos i masz no wyszlo szydlo z worka Mój mąż twierdzi, że jestem rozrzutna. A ja mu tylko mówię : "kochanie, nie masz racji, zobacz, nie kupiłam dziś nowego telewizora. Widzisz, zaoszczędziłam 8.000 !!!" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Nefer, ja zaczynam watpic, czy jest jakakolwiek ankieta, ktora nie zawiera bledow, zwykle sa bledy i to dosc razace, (raza szczegolnie osoby majace choc elementarna wiedze na ten temat). A wracajac do tematu Agnieszka, ja nie watpie, ze jestem stworzona do luksusow Nieeeeeeeeeeeee tylko moje są idealne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 05.10.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Jesteś na dobrej drodze do osiągnięcia bogactwa, ale musisz jeszcze dużo popracować Jesteś oszczędny, przewidujący i wiesz, jak pomnożyć zarobione pieniądze (buahahaha) Umiesz zaprezentować się pracodawcy z jak najlepszej strony, jesteś dobrym pracownikiem no a jak... wyszło mi to samo Mi też Może tam jest tylko jedna odpowiedź?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2006 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Jesteś na dobrej drodze do osiągnięcia bogactwa, ale musisz jeszcze dużo popracować Jesteś oszczędny, przewidujący i wiesz, jak pomnożyć zarobione pieniądze (buahahaha) Umiesz zaprezentować się pracodawcy z jak najlepszej strony, jesteś dobrym pracownikiem no a jak... Mi też Może tam jest tylko jedna odpowiedź?? wyszło mi to samo a nie, a nie mi wyszlo co inne bede bogata tylko nie powiedzieli kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 05.10.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Nefer, ja zaczynam watpic, czy jest jakakolwiek ankieta, ktora nie zawiera bledow, zwykle sa bledy i to dosc razace, (raza szczegolnie osoby majace choc elementarna wiedze na ten temat). A wracajac do tematu Agnieszka, ja nie watpie, ze jestem stworzona do luksusow Nieeeeeeeeeeeee tylko moje są idealne :) no mam nadzieje, ze jakies zgodne ze sztuka isnieja, tylko czemu sa takie zakamuflowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Nefer, ja zaczynam watpic, czy jest jakakolwiek ankieta, ktora nie zawiera bledow, zwykle sa bledy i to dosc razace, (raza szczegolnie osoby majace choc elementarna wiedze na ten temat). A wracajac do tematu Agnieszka, ja nie watpie, ze jestem stworzona do luksusow Nieeeeeeeeeeeee tylko moje są idealne :) no mam nadzieje, ze jakies zgodne ze sztuka isnieja, tylko czemu sa takie zakamuflowane? bo są własnością klientów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 05.10.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Haha a publikowane sa tylko te złe? No dobra koncze, bo to raczej temat na odrebny watek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.10.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Sorry, ale ten test jest beznadziejny. Nie wydaję na szkolenie i rozwój zawodowy - a wyszło, że tak. Zdecydowanie nie jestem oszczędna - a wyszło, że tak. Dalej nie czytałam. Bez sensu.. przeciez nie musisz A myslalas ze to Ci prawde powie? To tylko zabawa. Przepraszam, ale ja branżowo na to popatrzyłam Jest ankieta, jest analiza danych a tu taki bełkot.... tak sie objawia zboczenie zawodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.10.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 a mi wyszło: "Nie zaznaczyłeś opcji w pytaniu 13." CO TO MOŻE ZNACZYĆ ?? czy ja nie mogłem dostać że też będę bogaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts