Gość 05.10.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Twój wynik: 29. Na pewno w życiu osiągniesz bogactwo i duże pieniądze. Umiesz zdobywać w życiu to, czego pragniesz. Jesteś aktywny, przedsiębiorczy i niezależny. Lubisz swoją pracę. Interesujesz się sytuacją ekonomiczną w kraju i na świecie. Umiesz korzystać z wszystkich produktów bankowych, grasz też na giełdzie lub masz zamiar w niedługim czasie podjąć takie ryzyko. Dzięki temu realizujesz swoje marzenia i nie wybierasz w życiu łatwiejszej drogi. Pieniądze pojawiają się przecież u tych ludzi, których celem samym w sobie nie jest ich zdobycie. Bogactwo zdobyte własną pracą, przez otrzymanie spadku czy dzięki dużej wygranej będzie cię cieszyć, ale nie poprzestaniesz na pławieniu się w luksusie. Umiesz korzystnie inwestować swoje pieniądze, lubisz ryzyko w prowadzeniu interesów. Zastanów się, czy jest jakaś bliska osoba, z którą będziesz mógł cieszyć się bogactwem, które masz szansę w życiu zdobyć. A mi wyszło coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 a mi wyszło: "Nie zaznaczyłeś opcji w pytaniu 13." CO TO MOŻE ZNACZYĆ ?? czy ja nie mogłem dostać że też będę bogaty... Feralna 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2006 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Twój wynik: 29. Na pewno w życiu osiągniesz bogactwo i duże pieniądze. Umiesz zdobywać w życiu to, czego pragniesz. Jesteś aktywny, przedsiębiorczy i niezależny. Lubisz swoją pracę. Interesujesz się sytuacją ekonomiczną w kraju i na świecie. Umiesz korzystać z wszystkich produktów bankowych, grasz też na giełdzie lub masz zamiar w niedługim czasie podjąć takie ryzyko. Dzięki temu realizujesz swoje marzenia i nie wybierasz w życiu łatwiejszej drogi. Pieniądze pojawiają się przecież u tych ludzi, których celem samym w sobie nie jest ich zdobycie. Bogactwo zdobyte własną pracą, przez otrzymanie spadku czy dzięki dużej wygranej będzie cię cieszyć, ale nie poprzestaniesz na pławieniu się w luksusie. Umiesz korzystnie inwestować swoje pieniądze, lubisz ryzyko w prowadzeniu interesów. Zastanów się, czy jest jakaś bliska osoba, z którą będziesz mógł cieszyć się bogactwem, które masz szansę w życiu zdobyć. A mi wyszło coś takiego no mi tez to wyszlo mam sie zastanawiac czy mam bliska osoba z ktora bogactwo podziele cholerka mam duzo takich osob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.10.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 mam sie zastanawiac czy mam bliska osoba z ktora bogactwo podziele cholerka mam duzo takich osob ja ja ja .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2006 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 mam sie zastanawiac czy mam bliska osoba z ktora bogactwo podziele cholerka mam duzo takich osob ja ja ja .... o, o , proszę - teraz to sie pcha, a 13-stki nie zaznaczyl. A 13-stka to pytanie - co robisz jak sie dowiadujesz ze ktos z twego otoczenia wygral duzo pieniedzy albo dostal spadek Trza bylo zaznaczyc ze sie cieszysz wraz z nia i pomagasz jej dobrze ulokowac kase . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 mam sie zastanawiac czy mam bliska osoba z ktora bogactwo podziele cholerka mam duzo takich osob ja ja ja .... o, o , proszę - teraz to sie pcha, a 13-stki nie zaznaczyl. A 13-stka to pytanie - co robisz jak sie dowiadujesz ze ktos z twego otoczenia wygral duzo pieniedzy albo dostal spadek Trza bylo zaznaczyc ze sie cieszysz wraz z nia i pomagasz jej dobrze ulokowac kase . Być może pawsona rozerwało na kawałki na samą myśl o takim obrocie spraw :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2006 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 mam sie zastanawiac czy mam bliska osoba z ktora bogactwo podziele cholerka mam duzo takich osob ja ja ja .... o, o , proszę - teraz to sie pcha, a 13-stki nie zaznaczyl. A 13-stka to pytanie - co robisz jak sie dowiadujesz ze ktos z twego otoczenia wygral duzo pieniedzy albo dostal spadek Trza bylo zaznaczyc ze sie cieszysz wraz z nia i pomagasz jej dobrze ulokowac kase . Być może pawsona rozerwało na kawałki na samą myśl o takim obrocie spraw :) ? oczy mu jeszcze nie wrocily na swoje miejsce lataja wkolo jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 05.10.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Pytania są tendencyjne ! Średniointeligentny wie jak trzeba odpowiadać aby wynik wyszedł "tak, będziesz bogaty" albo "żuć robotę i tak do niczego nie dojdziesz" Nic podchytliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.10.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 mam sie zastanawiac czy mam bliska osoba z ktora bogactwo podziele cholerka mam duzo takich osob ja ja ja .... o, o , proszę - teraz to sie pcha, a 13-stki nie zaznaczyl. A 13-stka to pytanie - co robisz jak sie dowiadujesz ze ktos z twego otoczenia wygral duzo pieniedzy albo dostal spadek Trza bylo zaznaczyc ze sie cieszysz wraz z nia i pomagasz jej dobrze ulokowac kase . Być może pawsona rozerwało na kawałki na samą myśl o takim obrocie spraw :) ? oczy mu jeszcze nie wrocily na swoje miejsce lataja wkolo jakos jestem i juz jest wszystko OK któraś już została bogata i chce się podzielić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 mam sie zastanawiac czy mam bliska osoba z ktora bogactwo podziele cholerka mam duzo takich osob ja ja ja .... o, o , proszę - teraz to sie pcha, a 13-stki nie zaznaczyl. A 13-stka to pytanie - co robisz jak sie dowiadujesz ze ktos z twego otoczenia wygral duzo pieniedzy albo dostal spadek Trza bylo zaznaczyc ze sie cieszysz wraz z nia i pomagasz jej dobrze ulokowac kase . Być może pawsona rozerwało na kawałki na samą myśl o takim obrocie spraw :) ? oczy mu jeszcze nie wrocily na swoje miejsce lataja wkolo jakos jestem i juz jest wszystko OK któraś już została bogata i chce się podzielić ?? Ty wiesz jaka do mnie jest kolejka chętnych dać się zaadoptować ??? Ale mogę Cię wpisać ...ostatecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.10.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 "Brak ci jeszcze dobrej orientacji w sprawach ekonomii w kraju i na świecie, ale już niedługo i to będzie dla ciebie proste." Ciekawe czy ktokolwiek ma teraz pojęcie o ekonomii w naszym kraju Chociaż ja się wiele o wekslach nauczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.10.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ty wiesz jaka do mnie jest kolejka chętnych dać się zaadoptować ??? Ale mogę Cię wpisać ...ostatecznie :) no ładnie ... chyba się obrażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ty wiesz jaka do mnie jest kolejka chętnych dać się zaadoptować ??? Ale mogę Cię wpisać ...ostatecznie :) no ładnie ... chyba się obrażę :) Wpisany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.10.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ty wiesz jaka do mnie jest kolejka chętnych dać się zaadoptować ??? Ale mogę Cię wpisać ...ostatecznie :) no ładnie ... chyba się obrażę :) Wpisany :) lizus ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 05.10.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 http://serwisy.gazeta.pl/magia/1,36416,1015943.html Ale bzdura! hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ty wiesz jaka do mnie jest kolejka chętnych dać się zaadoptować ??? Ale mogę Cię wpisać ...ostatecznie :) no ładnie ... chyba się obrażę :) Wpisany :) lizus ... obrażalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.10.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ty wiesz jaka do mnie jest kolejka chętnych dać się zaadoptować ??? Ale mogę Cię wpisać ...ostatecznie :) no ładnie ... chyba się obrażę :) Wpisany :) lizus ... obrażalski (no wszystko idzie zgodnie z planem ... teraz będą buziaki na zgodę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ty wiesz jaka do mnie jest kolejka chętnych dać się zaadoptować ??? Ale mogę Cię wpisać ...ostatecznie :) no ładnie ... chyba się obrażę :) Wpisany :) lizus ... obrażalski (no wszystko idzie zgodnie z planem ... teraz będą buziaki na zgodę ) Tia... wszystko w normie ...ale uważaj, bo wykreślę !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.10.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 .......... Tia... wszystko w normie ...ale uważaj, bo wykreślę !! o kurde ... OK .. już jestem cichusi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.10.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 sprawdziłam - jestem stworzona no to teraz będę czekać na tę chwilę jak nadejdzie to się podzielę ......informacją oczywiście ,że nadeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts