Paty 06.10.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 a nie mógłby ten test podawać gotowych skresleń w Lotto .............tylko sześć niewinnych cyferek............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.10.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 a nie mógłby ten test podawać gotowych skresleń w Lotto .............tylko sześć niewinnych cyferek............... Paty ....podać Ci cyferki ? 4 5 7 9 29 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 06.10.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 no i po co tak oficjalnie .....................trza się będzie kumulacją dzielić.............Ew-ka a nie można było tego podać tak cichaczem to byśmy se podzieliły myliony na pół a tak to całe forum będzie chciało forsę..............ech babo............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.10.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Paty ....ale ja nie mam wiedzy ,kiedy te liczby padną ale kiedyś na pewno ...... może już jutro ???? i nie dziel sie z nikim .....a mnie tylko poinformuj czy Ci sie uało trzymam kciuki ( czarownicą jestem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.10.2006 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 a nie mógłby ten test podawać gotowych skresleń w Lotto .............tylko sześć niewinnych cyferek............... Paty ....podać Ci cyferki ? 4 5 7 9 29 30 a moim zdaniem to będą 3, 5, 12, 37, 42, 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts