jarpol 11.04.2003 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 zatrudnimy fachowcow roznych branz do budowy domow w woj. podkarpackim - prosimy podac koszt stawek godzinowych oraz narzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.04.2003 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Witaj Jarpol ! Wyślij mi email na mój adres Mieszkam na śląsku, posiadam bazę w Łańcucie, Skończyłem Technikum Drogowo-Geodezyjne w Jarosławiu specj. bud. ogólne, studiowałem w Przemyślu. Zbudowłem dość dużo w Rzeszowie i okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarpol 21.09.2003 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2003 Edbud to bardzo dobry program do kosztorysowania robot budowlanych jest juz wersja 3.9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts