camela 05.10.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Widziałem jakiś czas temu kafle wykonane ze żwiru zatopionego w przeźroczystej żywicy. Kafle były dość droge, ale nie pamiętam ile kosztowały, a jakoś teraz nie umiem ich znaleźć. Czy znacie jakąś stronę www firmy która to sprzedaje? albo przynajmniej może orientujecie się jaka jest ich cena? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 05.10.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 widziałam coś takiego w TTWOpex w W-wie - cena - ok. 1 tys./m kwadratowy - przełknęłam,i uśmiechnęłam się - sprzedawca się nie zdziwił - chyba często widzi taką reakcję. Ciekawy pomysł ale nie za tą cenę. Może gdzieś są tańsze (może Teraz Polska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
camela 05.10.2006 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Widziałem artykuł na temat robienia podłóg z żywicy - można sobie np. przygotować jakiś wzór, zdjęcia powiększone czy cos podobnego, a potem zalać żywicą. Jestem ciekawy, zcy w ten sam sposób można by przygotować sobie takie właśnie kafle - w foremkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts